Aabe

AaBe is al jarenang bekend om zijn 100% zuivere scheerwollen dekens. Aabe, de oudste textielfabriek van Tilburg heeft nog steeds een mooie collectie dekens en plaids. Behaaglijke beddendekens voor de zomer en de winter, plaids voor het binnen- en buitenleven van nu. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Heerlijke warme dekens

Wie ouder dan veertig jaar is, moet zich de tijd van vóór de dekbedden nog kunnen herinneren: toen was elk Nederlands bed voorzien van lakens en een wollen of synthetische deken. Die deken was vaak van het merk Aabe, de oudste dekenfabriek van textielstad Tilburg en de enige die dekens maakte. Het is een type bedbedekking dat de laatste decennia ’s flink aan populariteit heeft verloren maar langzaan maar zeker op de weg terug is. De wollen dekens zijn milieuvriendelijk en uitermate veilig in gebruik en verschaft bovendien het hoogste comfort. De holle structuur van wolvezel zorgt voor een goede isolatie en luchtdoorlating.
Door de natuurlijke aard van de grondstof en het gebruik van uitsluitend natuurlijke kleurstoffen, zijn de dekens ook volledig recyclebaar en goed voor uw gezondheid. AaBe heeft een assortiment dekens van verschillende type wol en andere grondstoffen.