Eco Boxsprings

Eco Boxsprings

Koop jouw nieuwe eco boxspring of andere slaapkamerartikelen bij Kok Bedden! Dankzij onze veelzijdige eco collectie met niet alleen eco boxsprings, maar ook eco bedtextiel, eco dekbedden en nog veel meer, vind je altijd wel iets dat bij je past. 

Ga terug
per pagina

12 producten

per pagina

12 producten

Natuurlijke eco boxsprings bij Kok Bedden

Kok Bedden is specialist in natuurlijke, biologische en organische boxsprings, bedden en bedtextiel. Wij geloven dat wat goed genoeg was voor onze voorouders, ook nog steeds het beste voor ons is anno nu. 

Onze huid is een membraam: deze geeft transpiratie af en kan ook van alles opnemen. Kies daarom voor een ecologisch slaapsysteem, zodat jouw lichaam geen chemicaliën opneemt tijdens de nachtrust. 

De eco boxsprings bij Kok Bedden zijn gemaakt van natuurlijke materialen of van materialen die mens en milieu niet belasten. Wij hebben veel ervaring in de nichemarkt van ecologische en duurzame slaapsystemen. Met het grootste plezier verkopen en testen wij al jarenlang uitvoerig meerdere natuurmerken. 

Topmerken eco boxsprings

Kijk je naar onze topmerken van eco boxsprings, dan kom je al gauw bij Dormiente uit. Dit merk blinkt uit in natuurlijke slaapsystemen. Alle materialen van Dormiente zijn door en door getest zodat ze zeker weten dat alles vrij is van schadelijke stoffen.

Dormiente heeft een uitgebreid programma eco-boxsprings nagenoeg zonder metaal, ook wel VEGA boxspring genoemd. Het frame van deze prachtige boxspring is gemaakt van massief dennenhout.

De basis van deze mooie eco boxspring bestaat uit onder andere natuurlijke materialen als 100% natuurlatex en kokosfibers van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor ontstaat een zeer ondersteunend en duurzaam onderstel die met gemak twee keer de gemiddelde levensduur van een matras haalt. Metaal vind je nagenoeg niet terug in deze eco boxspring, wat betekent dat van elektromagnetische straling geen sprake is.

Accessoires eco boxspring

Naast de eco boxspring zelf, bieden we ruimte keuze aan accessoires voor verschillende eco boxsprings. Zo zijn er bijvoorbeeld vele prachtige stoffen, allemaal van natuurlijke materialen en kan er worden gekozen uit verschillende soorten poten in prachtige houtsoorten zoals noten, eiken, beuken en kersen. Optioneel zijn ook afneembare en wasbare hoezen verkrijgbaar om het bed stof- en vlekvrij te houden. 

Andere opties zijn prachtige nachtkastjes, ladenkasten en tafeltjes.

Dormiente handgemaakte natuurlijke boxsprings

Ecologische boxspring-matrassen van Dormiente

Bij de VEGA Special Edition boxspring van Dormiente bieden wij een 100% natuurlatex matras Classic MEDIFORM aan. Dit is een topklasse 100% natuurlatexmatras met een kern van 15 centimeter. Het matras is verkrijgbaar in twee hardheden, met vullingen in de hoes zoals pure wol.

De boxspring onderstellen van Dormiente zijn ook los verkrijgbaar (exclusief matrassen) of te combineren met een ander matras uit de collectie van Dormiente. In de winkel in Putten geven we graag advies over de mogelijkheden.

Bekijk ook al onze eco matrassen van verschillende merken.

Koop je een eco boxspring, dan ga je voor:

  • Een duurzame keuze
  • Goed voor de planeet en voor jou
  • Metaalvrij

Eco boxspring kopen

Wil je een eco boxspring kopen? Dan helpen wij je graag verder. We beantwoorden al je vragen en geven advies op basis van jouw wensen. Kom je er niet uit? Neem dan zeker even contact met ons op. 

Ook ben je altijd van harte welkom in onze showroom in Putten om de eco boxsprings uit te proberen - en je te laten inspireren door alle andere producten uit de eco collectie.