Eco Collectie

Eco Collectie

Kok Bedden is al jarenlang specialist als het aankomt op natuurlijke, biologische en organische slaapkamerproducten. In onze unieke eco collectie hebben we o.a. eco boxsprings, -bedden en -bedtextiel. Klik hieronder op de foto’s of scroll naar beneden om alles te ontdekken! Zoek je een bepaald product, maar kun je het niet vinden? Neem dan contact met ons op: niet alles staat online - en we zijn je graag van dienst.

Ga terug
per pagina

Producten 1-30 van 344

per pagina

Producten 1-30 van 344

De unieke eco collectie van Kok Bedden

Wij zijn trots op onze unieke eco collectie, die wij in de afgelopen jaren flink mochten uitbreiden. Natuurlijk slapen en biologische producten staan bij ons hoog in het vaandel. Met onze eco collectie helpen wij jou dan ook graag bij het creëren van een ideale slaapomgeving, met organische producten. Goed voor jou, maar ook voor andere mensen, dieren en het milieu.

Dit kun je verwachten van onze eco collectie

In onze eco collectie vind je verschillende natuurproducten zoals ecologische bedden en ecologisch beddengoed, maar daarnaast hebben we nog véél meer. Onder andere dit kun je verwachten van onze eco collectie: 

  • Ecologische bedden & ecologische bedbodems

We hebben verschillende ecologische bedden, ook wel biologische bedden genoemd. Van eco boxsprings, tot eco houten bedden en eco bedbodems

Onze eco houten bedden collectie is de grootste van Nederland, met modellen van FSC-gecertificeerd hout. De ecologische boxsprings zijn uniek en handgemaakt van natuurlijke materialen, met onderstellen zonder metalen vering.

Ook hebben we een ruime selectie aan biologische schotelbodems en lattenbodems, waaronder metaalvrije varianten.

  • Ecologisch beddengoed & ecologisch bedtextiel

Onze eco collectie heeft veel keuze uit ecologisch bedtextiel, ook wel biologisch beddengoed genoemd. Bestaande uit biologische moltons en eco hoeslakens, maar ook hebben we natuurlijke dekbedovertrekken, eco kussenslopen en meer.

Daarnaast biedt onze eco collectie veel keuze als het aankomt op eco hoofdkussens. Je vindt daar natuurlijke hoofdkussens met enkel de beste materialen zoals natuurlatex, dons en wol.

  • Ecologische matrassen

De ecologische matrassen uit onze eco collectie zijn gemaakt van zuivere materialen zoals natuurlatex, zuivere wol, katoen en kokos.

Waarom een ecologische slaapomgeving belangrijk is

Bij Kok Bedden hebben we een grote eco collectie, omdat we van mening zijn dat een ecologische slaapomgeving écht belangrijk is. Door enkel eco producten in huis te halen kies jij voor de beste omstandigheden op elk vlak. De natuurlijke materialen die verwerkt zijn in de biologische producten, zorgen ervoor dat je slaapkamer vrij blijft van chemicaliën. Dit maakt dat je gezonder slaapt dan ooit tevoren.

Ook geeft ‘eco’ aan dat er gehandeld is met de beste bedoelingen voor iedereen. Draaglijke arbeidsomstandigheden en respect voor dier en milieu. Dat vinden wij belangrijk. Hecht jij hier ook waarde aan? Neem dan zeker eens een kijkje in onze eco collectie.

Koop je iets uit de eco collectie van Kok Bedden, dan krijg je:

  • Een goed gevoel omdat je de juiste keuze maakt (niet alleen voor jezelf)
  • Persoonlijk advies op maat
  • Heldere communicatie en goede service

Iets kopen uit de eco collectie?

Plaats je bestelling eenvoudig online of kom langs in onze showroom in Putten, waar onze collega’s klaar staan om je vragen te beantwoorden. 

Wil je contact opnemen? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt mailen naar info@kokbedden.nl, of bellen: 0341-357821.