Eco Houten Bedden

Eco Houten Bedden

De tijd dat de keuze in eco houten bedden schaars was, is voorbij! Zowel online als in onze winkel, bieden wij een ruime collectie aan ecologisch houten bedden. En of je nu op zoek bent naar een tweepersoonsbed, twijfelaar, ledikant of complete boxspringset: met keuze uit A-merken als Dormiente, Ethnicraft en Hasena, vind je gegarandeerd je droombed. Bekijk gauw onze diverse collectie en kies jouw favoriet.

Ga terug
per pagina

Producten 1-30 van 169

per pagina

Producten 1-30 van 169

Bekijk hier onze collectie eco houten bedden en ontdek welke het best bij jou past. Bekijk ook eens onze gehele bedden collectie.

Verschillende soorten eco houten bedden

Verschillende soorten eco houten bedden Onze collectie eco houten bedden bestaat uit de meest prachtige varianten: van eikenhout en wild eiken, tot notenhout en dennenhout.

Wil je een knusse, warme uitstraling in de slaapkamer? Dan is een massief geolied bed wat voor jou. Vol van kleur, tijdloos en áltijd goed.

Als je juist een rustige look wil, kun je voor een eco houten bed met whitewash gaan. Dit is een geweldige manier om het bed een gebleekte en minimalistische uitstraling te geven, terwijl de natuurlijke houtstralen nog zichtbaar blijven.

Ecologische houten bedden zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten zoals: 

 • eikenhout
 • wild eikenhout
 • beukenhout
 • notenhout
 • kersenhout
 • dennenhout
 • essenhout
 • zirbe-hout

Verantwoord shoppen bij Kok Bedden

Verantwoord shoppen bij Kok Bedden Veel van de eco houten bedden die wij aanbieden zijn FSC gecertificeerd. FSC staat voor Forest Stewardship Council - en dit houdt in dat de houtproducten uit een verantwoord beheerd bos komen. Zo wordt er bijvoorbeeld geen hout in beschermde gebieden gekapt en worden strenge kwaliteitseisen continu gehandhaafd. Dát is pas met een lekker gevoel slapen.

Stel je persoonlijke eco houten bed samen in onze showroom

In onze winkel in Putten zijn vele opstelling te zien om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden. Bij de meeste modellen is het mogelijk om het bed volledig naar wens samen te stellen. Wij hebben daarvoor alle stof- en houtstalen in huis en helpen graag bij het uitzoeken van uw ideale plaatje. Graag tot ziens in de winkel in Putten.

Bekijk een greep uit ons aanbod massief houten bedden ook online.

Koop je een eco houten bed bij Kok Bedden, dan ga je voor:

 • Hout dat op eerlijke wijze is gekapt
 • Een comfortabel bed waar je écht van uitrust
 • Keuze uit de fijnste materialen en A-merken

Eco houten bedden kopen

Bestel je online bij Kok Bedden één van onze eco houten bedden, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel. Heb je nog vragen of advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

Eco houten bedden