Paardenhaar matrassen

Paardenhaar matrassen

Een natuurlijke en gezonde nachtrust beleef je op paardenhaar matrassen of matrassen waaraan paardenhaar is toegevoegd. Paardenhaar matrassen, toppers en kussens worden succesvol gebruikt door vele mensen. Deze ventilerende producten zijn volkomen schoongewassen en zeer duurzaam.

Ga terug
per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Ventilerende paardenhaar matrassen

Het grote ademend vermogen van Moosburger paardenhaar geeft zowel in de zomer als de winter een niet te evenaren comfortabel en droog slaapklimaat. Regelmatig opschudden en verwisselen van de paardenhaar segmenten volstaat qua onderhoud, maar ze zijn ook wasbaar. Paardenhaar matrassen zijn speciaal voor mensen die veel transpireren of reumatisch zijn en bieden een geborgen maar wel steviger comfort.

Verbetering van gezondheid en welzijn

Deze Moosburger paardenhaar matrassen helpen mee aan verbetering van gezondheid en welzijn, speciaal voor mensen die slecht reageren op huismijt, maar ook bij diverse huidproblemen. Een paardenhaar topmatras is ook goed toepasbaar op een bestaand bed. Paardenhaar maakt altijd een zacht kraakgeluid als u zich omdraait, echter niet storend. De bekleding van de paardenhaar matrassen is gemaakt van 100% biologische katoen.

Bekijk de paardenhaar matras soorten en ontdek de voordelen:

  • Optimale ventilatie alsof u een airco in uw bed heeft: koel in de zomer, warm in de winter
  • Gelijkmatige temperatuur in bed: diepere slaap
  • Lage luchtvochtigheid in bed: geen last van huisstofmijt, schimmel en vocht
  • Paardenhaar stopt overmatig transpireren en koude rillingen