M Line boxsprings

M Line boxsprings

Heb je last van een verstoorde nachtrust? Een M Line boxspring geeft optimale ondersteuning, drukverlaging en heeft geweldige ligeigenschappen. Gepaard met de luxe uitstraling van de M Line boxsprings zit je op alle vlakken goed. Van de extra soepele HYBRID Series tot het slanke design van de M line Superior: welke boxspring neem jij? Bekijk nu onze collectie!

Ga terug
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Welke M Line boxspring past het best bij jou? Ontdek het snel! Bekijk ook ons gehele boxspring assortiment.

De voordelen van een M Line boxspring

Een boxspring bestaat uit verschillende lagen, met elk een eigen functie. De combinatie van deze lagen zorgt voor een optimale ondersteuning van het lichaam. Het fijne aan de M Line boxsprings, is dat ze een geïntegreerd slaapsysteem hebben. Dit zorgt voor een uitstekende samenwerking tussen de bedbodem en matras. 

Een enkele boxspring M Line bevat daarbij zelfs gepatenteerde schokdempers die het omdraaien in bed makkelijker maken. Ervaar je weinig bewegingsvrijheid in bed, of kun je moeilijk opstaan? Met een M Line boxspring los je dat dus prima op. 

Ervaar ultiem comfort met alle M Line producten

De M Line boxsprings zijn volledig naar eigen wens samen te stellen. Zo kun je jouw boxspringbed combineren met een M Line matras, welke dankzij haar flexibele vezelnet en visco-elastische materiaal, extra ondersteuning biedt voor het lichaam. Maak het compleet met een M Line kussen, waarvan het visco-elastische schuim de nekwervels goed ondersteunt - en geniet de hele nacht lang van een correcte slaaphouding. 

Kom je er zelf niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze kundige adviseurs staan klaar om je te helpen. 

Koop je jouw M Line boxspring bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Optimale ondersteuning voor de beste nachtrust
  • Keuze uit verschillende moderne designs
  • Deskundig advies van onze werknemers

Boxspring M Line kopen

Bestel je online een M Line boxspring bij Kok Bedden, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Heb je nog vragen of advies nodig? Je weet ons hier te vinden! We staan je graag te woord.

M Line Boxsprings