Butterfly kussens

Butterfly kussens

Het Butterfly hoofdkussen is een heerlijk soepel hoofdkussen, gemaakt van natuurrubber. Deze kussens van hoge kwaliteit hebben een ingebouwde nekondersteuning en zijn leverbaar in verschillende hoogtes en hardheden. Bekijk de collectie en bestel eenvoudig online!

Ga terug
per pagina

8 producten

per pagina

8 producten

Waarom een Butterfly kussen

Een Butterfly kussen, ook wel butterfly gezondheidskussen, is een ergonomisch kussen met ingebouwde nekondersteuning. Elk Butterfly kussen geeft, ongeacht de vorm en het gewicht van jouw hoofd een gelijkmatige ondersteuning, waardoor je altijd in de juiste houding op je kussen ligt.

De Butterfly gezondheidskussens hebben een speciale gepatenteerde kern. Dit zorgt dat je de gehele nacht optimale steun ervaart. Het materiaal (natuurrubber) van een Butterfly kussen staat bekend om haar open structuur. Dit resulteert in een goede doorademing en een prettig slaapklimaat.

Soorten Butterfly kussen

Bij Kok Bedden verkopen we het Butterfly gezondheidskussen in verschillende maten en hardheden. Je kunt kiezen voor een Butterfly kussen van 9, 12 en 13 centimeter hoog, maar ook kun je gaan voor een Butterfly kussen van 14 centimeter hoog. 

Afhankelijk van je slaappositie en voorkeuren kun je een Butterfly kussen in Soft of Medium nemen. Hieronder een aantal algemene tips per hardheid:

Butterfly Soft - ons advies

  • 9cm Soft is ideaal voor buikslapers of zijslapers met smalle schouders op een wat zachter matras.
  • 12 cm Soft is ideaal voor rug- en zijslapers die van een zacht kussen houden en niet erg groot van postuur zijn
  • 13 cm Soft TWIN is geschikt voor personen die minimale tegendruk wensen aan het oor en aan het gezicht. De 2 lagen op elkaar geven dit model een zeer zachte aanraking.
  • 14 cm Soft is ideaal voor rug- en zijslapers met een gemiddeld postuur, die van een zacht kussen houden

Butterfly Medium - ons advies

  • 9 cm Medium is ideaal voor buikslapers, die toch een iets steviger model dan de soft wensen, of zijslapers met smalle schouders op een wat steviger matras.
  • 12 cm Medium is ideaal voor rug- en zijslapers met een gemiddeld postuur
  • 14 cm Medium is ideaal voor rug- en zijslapers met een breed geschouderd postuur.

Koop je een Butterfly kussen bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Uitstekende service, met advies op maat
  • Een economisch en kwalitatief goed hoofdkussen
  • Een afritsbare tijk van katoen

Butterfly gezondheidskussen kopen

Koop jouw Butterfly kussen direct online in de webshop, of kom langs in de showroom om te zien wat de mogelijkheden zijn. Ook kun je dan proefliggen: wel zo fijn bij een aankoop als deze.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Butterfly kussen kopen