Ethnicraft bedden

Ethnicraft bedden

Zoek jij een mooi bed met strakke en natuurlijke uitstraling? Dan is een Ethnicraft bed misschien iets voor jou. Zowel de Ethnicraft bedden als nachtkastjes, linnenkasten en andere Ethnicraft meubelen zijn leverbaar in teak of blank eikenhout. Eenvoudig, authentiek en tijdloos. Shop jouw nieuwe Ethnicraft bed vandaag nog!

Ga terug
per pagina

5 producten

per pagina

5 producten

Ethnicraft

Ethnicraft meubelen zijn functioneel en tijdloos. Koop jij een Ethnicraft bed, dan zet je je in voor milieu en samenleving. Ethnicraft is voortdurend op zoek naar vernieuwende technieken om massief hout te bewerken en dit zie je terug in de prachtige bedden. Neem ook eens een kijkje bij onze gehele bedden collectie

Houten bedden en meubelen van Ethnicraft

Het basismateriaal van ieder Ethnicraft bed is prachtig massief hout. Dit roept emotie op dankzij de warme en natuurlijke eigenschappen. Met haar prachtige kleuren en nerven draagt massief hout bij aan het delicate karakter van onze Ethnicraft meubelen.

De internationale huisontwerpers van verschillende Ethnicraft bedden zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende technieken om massief hout te bewerken en om hout te combineren met andere materialen. Op die manier kan Ethnicraft een collectie met kwaliteitsvolle, tijdloze en duurzame Ethnicraft bedden aanbieden.

Ethnicraft houtsoorten

Bij ongeveer elk Ethnicraft bed heb jij de keuze uit massief teak-, eiken- of notenhout. Wil jij een massief eikenhouten Ethnicraft bed? Bekijk dan dit prachtige Oak Nordic II ledikant of het subtiele Air ledikant eens!

Hout management

Het teakhout dat wordt gebruikt in een Ethnicraft bed, komt van twee verschillende bronnen. Hout van afgebroken loodsen op het eiland Java in Indonesië wordt verzameld, en daarnaast wordt hout gebruikt van teakplantages, welke oorspronkelijk zijn opgezet door de Nederlanders, 150 jaar geleden.

Op deze plantages wordt een streng beleid gevoerd betreffende het aantal gevelde bomen per jaar en de herplanting van bomen voor het maken van onder andere jouw toekomstige Ethnicraft bed. Het gebruikte eikenhout voor een Ethnicraft bed komt van Franse en Siberische bossen, die ook goed worden beheerd.

Ook wordt voor sommige Ethnicraft meubelen walnoothout gebruikt, dat afkomstig is uit America. Ethnicraft gooit niks weg: alle houtafval wordt opnieuw ingezet om andere kleine meubelen of houten accessoires van te maken.

Koop je jouw Ethnicraft bed bij Kok Bedden, dan krijg je:

  • Een bed met tijdloos design en strakke vormen
  • Een meubelstuk met natuurlijk karakter dankzij massief hout
  • Advies op maat indien gewenst

Ethnicraft bed kopen

Een Ethnicraft bed is een goede keuze als je wilt gaan voor natuurlijk en duurzaam. Wil je meer informatie over dit merk, of kom je liever even proefliggen in onze showroom? Kom langs! Je bent van harte welkom.

Heb je dringende vragen die je liever vandaag dan morgen stelt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Ethnicraft bed kopen