Schuifdeur kledingkasten

Schuifdeur kledingkasten

Schuifdeur kledingkasten staan prachtig in elke slaapkamer. En natuurlijk zoek je er een waar je jarenlang plezier van zult hebben. Bekijk onze kwaliteitskasten en stel je ideale kledingkast met schuifdeuren samen. Ook kunt u in onze showroom informeren naar de mogelijkheden. Wij configureren graag geheel op maat de perfecte kledingkast voor in jouw (slaap)kamer!
Ga terug
per pagina

20 producten

  •  Ruime keuze in de showroom
  •  Specialist in luxe kledingkasten
  •  Professionele Bezorg- en Montageservice
  •  Ruime keuze in de showroom
  •  Specialist in luxe kledingkasten
  •  Professionele Bezorg- en Montageservice
  •  Ruime keuze in de showroom
  •  Specialist in luxe kledingkasten
  •  Professionele Bezorg- en Montageservice
per pagina

20 producten

Design kledingkast met schuifdeur

Een schuifdeur kledingkast moet stevig staan en het liefst jarenlang meegaan. Sterk plaatmateriaal of massief hout moet de basis zijn van een goede schuifdeurkast en de onderdelen mogen niet gevoelig zijn voor slijtage. Om deze reden doen wij zaken met degelijke Duitse en Italiaanse firma's die de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Naast de kwaliteit hebben deze merken volop keuze te bieden wanneer het gaat om afwerkingen, indelingen, verlichting en luxe accessoires zoals ladenblokken en verlichting.  

Ruim assortiment linnenkasten met schuifdeur

Kok Bedden heeft een grote collectie schuifdeur kledingkasten in diverse uitvoeringen. Voor een complete aankoop ben je bij Kok Bedden aan het juiste adres. 

 • Ruime keuze, goed advies én vakkundige montage
 • Vele afwerkingen zoals glas, lak, spiegel of massief hout
 • Schuifdeur kledingkasten leverbaar met bijpassende bedden, nachtkastjes en commodes
 • Vele prachtige opstellingen in de showroom inclusief alle kleurstalen

Slaapkamerkasten met schuifdeuren

Moderne zweefdeur kledingkasten van Novamobili, Staud en Nolte Möbel, allemaal leverbaar in diverse hoogte- en breedtematen:

Nolte Möbel kledingkasten met schuifdeur

Nolte Möbel, een naam die synoniem is met eigentijdse stijlvolle slaapkamermeubilair met praktische schuifdeur kledingkasten om uit te kiezen. De Nolte Möbel schuifdeur kledingkast collecties bieden verschillende breedtes, hoogtes, stijlen en afwerkingen. Belangrijke kasten als de Savena, Marcato2.0 en Concept ME zijn in onze webshop en winkel aanwezig. De Nolte Möbel kledingkast collecties zijn creatief en visueel aantrekkelijk om ervoor te zorgen elke vrije ruimte in uw slaapkamer kan worden benut. Wij leveren deze schuifdeur kledingkasten en bedden professioneel opgebouwd door onze eigen ervaren installateurs. Klik HIER en bekijk alles van Nolte Möbel.

Novamobili: Schuifdeur kledingkasten 

Novamobili is een belangrijke Italiaanse fabrikant vanslaapkamerkaste met schuifdeuren van de hoogste kwaliteit. Wereldwijd bekend vanwege haar design, kwaliteit en service. Stijvol, strak en modern, dat omschrijft Novamobili. Functionaliteit en vormgeving zijn tot in detail doordacht. Bovendien zijn Italianen meesters in de meest fraaie lakkleuren. Met een eigentijdse levensstijl zoals alleen Italianen dat in huis hebben, biedt Novamobili een doordacht kasten- en beddenprogramma. Deze Italiaanse producten creëren praktische ruimtoplossingen met modern design.

Staud kledingkast schufdeur

Met Sinfonie Plus schuifdeur slaapkamer kasten van Staud uit Duitsland worden al uw wensen vervuld, dit is de beste kast met schuifdeursysteem-programma van dit moment en uiteraard leverbaar bij Kok Bedden. Leverbaar in 3 handige hoogtes: Hoogte 200cm, 222cm en 240cm en te bestellen in werkelijk alle breedte's: 113cm-150cm-167cm-188cm-200cm-225cm-249cm-280cm-298cm-336cm-373cm-400cm. De diepte van deze  schuifdeurkasten is 68cm maar in in 200cm en 222cm hoogte zijn deze kasten ook leverbaar in 49cm.

Grote kledingkasten met schuifdeur, zoals 280 breed of 300 breed

Heb je een lange wand die opgevuld mag worden met een mooie grote schuifdeur kledingkast? Zoals bijvoorbeel een kledingkast van 300 breed? Bij onze merken is het geen probleem om door te bouwen met modules tot breedte maten van maar liefst 280, 300, 350 of 400 cm breed. Maar grotere maten zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld bij Nolte zijn er systemen waarmee je naar wens door kan blijven bouwen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij een van onze verkoopadviseurs.

Koop jou kledingkast schuifdeur online of in onze winkel in Putten

Bekijk onze kledingkasten met schuifdeur online of in onze winkel in Putten. Hier beschikken wij over een ruime showroom van 1200 m². Goed bereikbaar, ook vanuit Ermelo, Nijkerk, Harderwijk en daarbuiten liggende plaatsen. Naast een schuifdeur bieden wij ook kledingkasten met draaideur, massief houten kledingkasten en bijpassende nachtkastjes en tafeltjes. Wij hebben alles in huis om jouw ideale en betaalbare schuifdeurkast te kopen. Zie ook alle kledingkasten.