Eco Bedtextiel

Eco Bedtextiel

Wij hechten waarde aan een gezonde planeet voor mens, dier en milieu. Het hebben van een eco collectie mag daarbij niet ontbreken. Je kunt daarom bij ons terecht voor verschillende soorten biologisch beddengoed. Van eco dekbedden, tot eco hoofdkussens en nog veel meer.

Ga terug
per pagina

24 producten

per pagina

24 producten

Wat is biologisch beddengoed?

Met biologisch beddengoed bedoelen wij ook wel eco beddengoed, duurzaam beddengoed of groen beddengoed. Hoe je het ook wilt noemen: het gaat erom dat biologisch beddengoed geproduceerd wordt met enkel de beste bedoelingen voor mens, dier en milieu. Hierbij is het belangrijk dat er alleen gebruik gemaakt wordt van natuurlijke producten - en dat er tijd en aandacht besteed wordt aan het vinden en gebruiken van deze producten.

Ook wordt er bij biologisch beddengoed aandacht besteed aan de duurzaamheid van het product. Hoe langer bijvoorbeeld een eco dekbedovertrek of biologisch hoofdkussen mee kan gaan, hoe beter dat is voor de wereld. 

Divers biologisch beddengoed bij Kok Bedden

Bij Kok Bedden verkopen we verschillende soorten biologisch beddengoed. Hieronder een rijtje met wat je bij ons kunt kopen als het aankomt op biologisch beddengoed:

  • Eco dekbedovertrekken

We verkopen eco dekbedovertrekken gemaakt van 100% biologisch katoen, leverbaar met bijpassende kussenslopen. Onze eco dekbedovertrekken worden milieuvriendelijk gemaakt en passen daardoor goed in onze biologisch beddengoed collectie. 

De eco dekbedovertrekken van onder andere Greensleep hebben natuurlijk verkoelende eigenschappen en zijn vrij van chemicaliën en weekmakers, wat betekent dat je kiest voor gezond en puur natuur (non toxic).

  • Eco dekbedden

Ook vind je in onze biologisch beddengoed collectie verschillende eco dekbedden van merken als Greensleep, onze Home Collection en Dormiente. De eco dekbedden worden onder andere gemaakt van merino lamswol, Tencel, kameelhaar, wildzijde, katoen en scheerwol.

  • Eco hoofdkussens & eco kussenslopen

We verkopen eco hoofdkussens gemaakt van bio latexvlokken en natuurlatex, maar ook van paardenhaar, kapok en andere materialen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Daarnaast vind je bij ons in de biologisch beddengoed collectie:

  • Eco dekbedovertrekken
  • Eco moltons 
  • Eco hoeslakens
  • Eco spreien en plaids

Biologisch beddengoed merken

Wij werken samen met verschillende merken die ons voorzien van het beste biologische beddengoed en andere biologische slaapkamerproducten. Hieronder lichten we er een aantal uit:

Greensleep

Bij Greensleep kun je terecht voor alles wat organisch is. Van hoeslakens, tot onderdekens, moltons, kussenslopen en dekbedovertrekken. Greensleep is ook een van de meest verkochte merken als het aankomt op natuurlatexmatrassen. De matrassen van Greensleep zijn 100% biologisch. Een 100% organisch natuurlatexmatras is optimaal is voor je lichaam en geest.

Dormiente

Ruim 20 jaar lang ontwikkelt en vervaardigt Dormiente al biologisch beddengoed en natuurmatrassen. Gemaakt van onder andere zeegras en natuurlatex. Het biologische beddengoed van Dormiente wordt gemaakt van onder andere lamswol, Tencel en Kameelhaar.

Auraletto

100% natuurlatex producten met blijvende veerkracht en hoge elasticiteit, zonder drukpunten. Auraletto biedt een complete organic natuurlatex collectie met eco matrassen, eco toppers en biologische hoofdkussens met diverse vormen en hardheden.

Butterfly

Butterfly verkoopt eco hoofdkussens gemaakt van natuurrubber. Deze kussens zijn een uitstekende keuze voor mensen met een allergie, omdat natuurrubber stofvrij en allergisch is.

Moosburger

Altijd gezond slapen met 100% ventilatie, door de natuurlijke paardenhaar producten van Moosburger. Sinds 1980 maken zij eco matrassen, toppers en kussens met een groot ademend vermogen. Speciaal voor mensen die veel transpireren of reumatisch zijn, bieden deze producten veel comfort.

Home Collection

Natuurlijk mag onze eigen Home Collection hier niet achterblijven. Deze is zorgvuldig samengesteld door het team van Kok Bedden. De collectie bestaat uit unieke massief houten bedden en kledingkasten voor elke slaapkamer. Momenteel werken we er hard aan om Home Collection te blijven uitbreiden met nieuwe, eco producten.

Koop je biologisch beddengoed bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • 100% natuurlijke producten
  • Gezond slapen
  • Een betere wereld

Biologisch beddengoed kopen

Wil jij graag duurzamer leven en biologisch beddengoed kopen? Dan ben je bij Kok Bedden aan het juiste adres. Plaats je bestelling eenvoudig via de eco collectie in onze shop, of kom langs in de showroom!

Indien je nog vragen hebt kun je eenvoudig contact met ons opnemen via één van de mogelijkheden op onze contactpagina.