Novamobili

Novamobili

Ben je gek op de moderne uitstraling van Italiaanse design meubelen? De Italiaanse fabrikant Novamobili biedt prachtige kasten van topklasse voor ieder interieur. Functionaliteit en vormgeving tot in detail doordacht. De kasten zijn samengesteld uit basismodules, maar ook op maat en in vele kleuren verkrijgbaar. Bekijk hier de mogelijkheden van onze Novamobili kasten
Ga terug
per pagina

9 producten

per pagina

9 producten

Met een Novamobili kast haal je Italiaans design in huis en kun je al jouw kleding georganiseerd en stijlvol opbergen. 

Novamobili brengt Italië in huis

De Italianen hebben een rijke cultuur en hun smaakvolle design doet hoofden draaien. De prachtige kasten van de Italiaanse fabrikant Novamobili brengen een beetje van Italië in je eigen huis. Volledig doordacht van functionaliteit en vormgeving tot het gebruik van trendy houtdesign en bijzondere lakkleuren. Molto bella!

Kasten voor ieder interieur

De Novamobili kast is als basismodule te verkrijgen, maar je kunt ‘m ook op maat bestellen. Kies uit verschillende samenstellingen in hoogte, breedte, kleuren en zelfs handgrepen. Neem bijvoorbeeld het strakke design van de Gola kledingkast, dat je makkelijk aan kunt passen voor speciale onderdelen als nissen en extra lades. 

Of de Alfa kast, de meest veelzijdige kast van alle draaideurkasten. Beide verkrijgbaar in eco-hout en vele (mat)gelakte kleuren, met decoratieve afwerkingen. 

Koop je een Novamobili kast, dan ga je voor:

  • Een strakke, functionele en smaakvolle kast
  • Hoogwaardige en verantwoorde materialen als eco-hout
  • Stijlvol Italiaans design voor een betaalbare prijs
  • De mogelijkheid om zelf je ideale kast samen te stellen

Soorten Novamobili kasten

Bij Kok Bedden verkopen we verschillende soorten Novamobili kasten. Wil je een Novamobili kast kopen? Dan kun je kiezen uit onder andere de volgende varianten:

Novamobili draaideur kledingkast

De Novamobili draaideur kledingkasten hebben een prachtig design en zijn in alle afmetingen leverbaar. Ze zijn verkrijgbaar met prachtige Italiaanse lakkleuren en als je wilt kun je deze kast op maat laten maken! Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Novamobili schuifdeur kledingkast

Alle kledingkasten van Novamobili zijn samengesteld uit basismodules of op maat gemaakt en verkrijgbaar in veel prachtige kleuren. Je kunt kiezen voor diverse handvatten voor de deuren en ook zijn de afzonderlijke modules onderling combineerbaar! Let wel op: niet elke module is te combineren met een andere maat. Twijfel je over je keuze of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan zeker even contact op. Wij helpen je graag verder.

Novamobili nachtkastjes en commodes

Naast draai- en schuifdeur kledingkasten, heeft Novamobili ook prachtige nachtkastjes en commodes. Deze nachtkastjes en commodes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk hier de brochure van de Night System lijn. 

Novamobili kast kopen

Klaar om een nieuwe kast te kopen? Bestel je ‘m bij Kok Bedden, dan wordt de kledingkast volledig gemonteerd, krijg je een duidelijke uitleg over het product en wordt het verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Praktisch en netjes, zoals je van Kok Bedden kunt verwachten.