Anti allergische dekbedden

Anti allergische dekbedden

Wat is er nu vervelender dan een nacht lang liggen hoesten en snotteren door een huisstofmijtallergie. Het is maar goed dat er vele soorten anti allergische dekbedden zijn die goed werken tegen huisstofmijt en andere vormen van stof. Dit is vaak synthetisch maar kan ook dons, zijde of met een katoenen tijk zijn. Bekijk ons uitgebreide assortiment anti allergische dekbedden voor een rustige slaap.

Ga terug
per pagina

17 producten

per pagina

17 producten

Allergisch voor huisstofmijt, stof of andere allergie veroorzakers? Met een anti huisstofmijt dekbed in huis ben je zó van je klachten af. Ontdek gauw de collectie!

Anti allergische dekbedden tegen allergieklachten

Brrrr, huisstofmijt in je dekbed. Niet alleen vervelend om aan te denken, maar ook een grote killer voor je nachtrust. Gelukkig zijn daar de anti allergische dekbedden, die dankzij hun gesloten structuur een perfecte barrière vormen tegen stof en huisstofmijt. Hier kunnen die boosdoenertjes zich niet in ophopen, waardoor jij minder of zelfs geen last meer hebt van je allergie. 

Let op: anti allergische dekbedden hebben geen verkoelende werking van zichzelf. Kies daarom voor een dunner dekbed, of neem een 4-seizoenen anti allergie dekbed. 

Volledig vrij van allergieën!

Soms is enkel een anti allergie dekbed niet genoeg om alle huisstofmijt tegen te houden. Daarom verkoopt Kok Bedden ook nog genoeg andere anti allergische beddengoed om jouw dekbed mee te combineren! 

Zo bieden we anti-allergie matrassen met afritsbare tijk, die daardoor gemakkelijk schoon te houden zijn. En wat dacht je van een anti allergie dekbedovertrek? Stuk voor stuk uitstekende slaapproducten om huisstofmijt en stof tegen te gaan. Combineer met anti allergische kussenslopen en hoeslakens voor een maximaal effect. 

Koop je anti allergische dekbedden, dan ga je voor:

  • Een nachtrust zonder allergieklachten
  • Een sterke barrière tegen huisstofmijt, stof, pollen en meer
  • Een schoon en hygiënisch dekbed

Anti huisstofmijt dekbed kopen

Bestel je online anti allergische dekbedden bij Kok Bedden, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Heb je nog vragen of advies nodig? Je weet ons hier te vinden! We staan je graag te woord.