AM Products

AM Products is specialist in hoofdkussens. Zij onderscheiden zich door te werken met gedreven en ervaren medewerkers in de slaapbranche en door het combineren van de beste materialen. Anton en Maarten (AM), de eigenaren van het bedrijf, hebben veel ervaring in de slapenbranche zodat zij als geen ander weten wat de behoeften zijn de gebruiker. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

AM Products - Specialisten in hoofdkussens

AM products hoofdkussens zijn onderscheidend in de markt doordat ze tot in detail doordacht zijn. De collectie bestaat uit latex-, dons en traagschuim hoofdkussens van het hoogste niveau.Uniek aan deze hoofdkussen serie zijn onder andere de mooie hoezen. Deze hoezen zijn lekker zacht en zijn tevens afneembaar en wasbaar op 60 graden.

Bij Kok Bedden zijn we fan van de hoofdkussens van AM Products doordat zij blijvende veerkracht bieden. Niemand wil een hoofdkussens die op het begin erg lekker ligt maar al snel veerkracht en comfort verliest. Hier hoef je bij de hoofdkussens van AM Products niet bang voor te zijn. De kernen zijn veerkrachtig maar ook comfortabel en zacht genoeg zodat er een lage tegendruk ontstaat.

Kussens testen in de winkel

In de winkel in Putten nabij Ermelo, Harderwijk en Nijkerk vindt u een uitgebreide collectie hoofdkussens van AM Products. In de beddenwinkel kunt u heerlijk de tijd nemen om de verschillende soorten en hardheden uit te proberen, wij hebben voor dit doel fijne testbedden klaarstaan en voorzien u graag van een goed advies. Dit is absoluut de moeite waard aangezien je van de juiste keuze jarenlang plezier zal hebben. Iedere nacht weer.