Dekbedden

Kok Bedden heeft veel dekbedden met gezonde en ademende materialen. De dekbeddencollectie is leverbaar als zomerdekbed, winterdekbed, voorjaar en najaar dekbed, all season dekbed en 4 seizoenen dekbed. De dekbedden zijn leverbaar voor verwarmde slaapkamers, onverwarmde slaapkamers en alle seizoenen. Lees meer
Donzen dekbedden
Wollen dekbedden
Synthetische dekbedden
Zijden dekbedden
Tencel dekbedden

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Donzen dekbedden

 Dons, heerlijk materiaal om onder te slapen, heerlijk licht en deze dekbedden vallen heel soepel om het lichaam. Het dons in onze dekbedden komt uit landen waar het in de winter koud is. De eenden en ganzen in deze landen leveren betere dons, met meer vulkracht. De donspluizen zijn groter en duurzamer. De beste donssoorten komen uit Polen en Syberië. Met name uit de plaats Pilsner in Tsjechië komt zeer goede dons. De tijk van een donzen dekbed moet dichtgeweven zijn. Goedkope donsbedden hebben minder dichte tijken en minder duurzame dons

Zijde dekbedden

 Sichou dekbedden van zijde. Licht, luchtig en soepel, isoleert tegen warmte of koude en huisstofmijt werend (ofwel anti allergisch)

Wol en natuurhaar dekbedden

 De dekbeddencollectie van wol en natuurhaar. Het schapenras de “Texelaar” geeft al eeuwenlang prachtige wol. Green Sleep en Dormiente dekbedden gemaakt van Bio-wol, linnen en zijde.100% biologisch en 100% organic: optimaal voor uw gezondheid.

Verder leveren wij ook dekbedden met Kameelhaar en Cashmere vulling. Kameelhaar is geweldige wol, welke een kameel in de koude woestijnnacht warm kan houden en overdag haar helpt koel te blijven in de zinderende hitte, is ook goed voor de mens. Cashmere haar is bijzonder zacht, soepel en exclusief.

Tencel dekbedden

Tencel dekbedden zijn 100% natuurlijk materiaal en volledig biologisch afbreekbaar. De grondstof van dit materiaal is hout en is afkomstig van duurzaam onderhouden kwekerijen. Het kreeg het Europese kwaliteitskeurmerk PEFC en het internationale keurmerk FSC. Tencel heeft talrijke prijzen ontvangen voor zijn milieuvriendelijke productieproces.Tencel dekbedden ademen heel goed, zijn 100% natuurlijk en huisstofmijt werend (ofwel anti allergisch)

Diverse dekbedden

 Er zijn ook polyester dekbedden met een ruimtevaart-laagje leverbaar, Outlast®  een temeratuur regulerende koele bekledingstof voor mensen die het snel te warm hebben in bed.

Op zoek naar meer soorten luxe bedtextiel? Neem dan ook eens een kijkje bij onze categorie bedtextiel.