Mahoton

Op zoek naar luxe slaapproducten? De producten van Mahoton staan bekend om hun innovatieve vernieuwingen en orthopedische kwaliteiten. Ontdek nu het aanbod!

Ga terug
per pagina

16 producten

per pagina

16 producten

Nieuwe slaapproducten kopen? Niets is fijner dan de producten van Mahoton. Lees gauw verder om de collectie te ontdekken. 

Mahoton brengt jarenlange kennis over slapen in huis

Door de jaren heen ontwikkelde Mahoton diverse producten. Van Mahoton kussens en beschermende hoeslakens, tot een heerlijk Mahoton matras en de Mahoton lattenbodem om het af te maken. Ontworpen met comfort, design en innovatie als uitgangspunt. 

Daarnaast verkoopt Mahoton onder het label ‘Butterfly’ ook 100% natuurrubber hoofdkussens. Dit materiaal is extreem elastisch en ventileert door zijn open structuur uitmuntend goed. Ook heeft het een hoge conformiteit, wat betekent dat het materiaal in de oorspronkelijke vorm terugveert. Niet alleen eco-friendly, maar ook hartstikke uitnodigend om op te liggen.

Over Mahoton

In 1984 werd het Nederlandse familiebedrijf Mahoton uit de grond gestampt. Al snel groeide het uit tot een middelgrote speler op de bedden- en matrassenmarkt. Kenmerkend aan de producten van Mahoton, zijn de permanente vernieuwingen, slimme oplossingen en technische verbeteringen. Altijd met het doel om het slaapcomfort steeds verder te verhogen. 

Koop je slaapproducten van Mahoton, dan ga je voor:

  • Hoogwaardige materialen als koudschuim en natuurrubber
  • Innovatieve en ondersteunende producten
  • Kwaliteit van Nederlandse bodem

Mahoton slaapproducten kopen

Klaar om je nieuwe Mahoton lattenbodem of Mahoton matras te kopen? Bestel je dit bij Kok Bedden, dan leveren we de producten thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel. Heb je nog vragen? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.