Bureau / Secretaire

Bureau / Secretaire

Of je nu thuiswerkt of op zoek bent naar een fijne plek om aan te knutselen: met de bureautafels van Kok Bedden kom je een heel eind. Ga voor een hoge bureautafel met lades, of houd het simpel met een breed tafelblad. Laat de creativiteit maar stromen! Bekijk snel onze uitgebreide collectie bureautafels en kies jouw favoriet!

Ga terug
per pagina

5 producten

per pagina

5 producten

Op zoek naar een bureautafel? Bekijk gauw onze diverse collectie bureautafels of neem een kijkje bij al onze slaapkamermeubels!

Zó kies je het ideale bureau uit

Voordat je begint aan je zoektocht naar bureautafels, is het handig om te bedenken waarvoor je het bureau voornamelijk zult gebruiken. Om te werken of om aan te studeren? Dan is een grotere bureautafel waar je al je papierwerk en kantoorproducten op kwijt kunt een goede optie. Bij niet-werkgerelateerde activiteiten is een kleinere bureautafel ook prima. 

Maar natuurlijk ook: hoeveel ruimte heb je? Weet dat bij je bureautafel nog een bureaustoel moet passen, en misschien zelfs een printer of opbergkastje. Het is belangrijk dat je je vrij kunt bewegen op je werkplek, dus bepaal voor jezelf wat het comfortabelst is. 

De verschillende bureautafels bij Kok Bedden

Je weet waar je bureautafel aan moet voldoen. Nu nog de juiste vinden! Houd je van simpel en minimalistisch? Ga dan voor een tafel met een ruim bureaublad en smallere poten. Niets leidt je nog af van je werk, zéker niet als je ook nog eens gaat voor een neutrale kleur.

Mag het een knusse werkplek worden? Bekijk dan eens onze massief houten bureautafels! Deze kun je compact bestellen, maar ze zijn ook verkrijgbaar met verhoogde rugplank voor extra opbergruimte. 

Koop je bureautafels bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Ruime keuze uit de fijnste materialen en stijlen 
  • Een functionele en stijlvolle toevoeging aan je werkplek
  • Comfortabel werken aan je bureautafel

Bureautafel kopen

Bestel je online één van onze bureautafels, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Heb je nog vragen of advies nodig? Je weet ons hier te vinden! We staan je graag te woord.

Bureautafels kopen