Steel & Stockings

Steel & Stockings

Het Nederlandse merk Steel & Stockings staat voor eigenwijze en karaktervolle woonproducten. Van prachtige bedden en nachtkastjes, tot de meest speelse accessoires: Steel and Stockings weet precies wat jouw slaapkamer nodig heeft. En of je nu op zoek bent naar houten, stalen of lederen producten: elk ontwerp is harmonieus, puur en karaktervol met een vleugje vrouwelijk. Bekijk gauw de diverse collectie en kies jouw favoriet!

Ga terug
per pagina

8 producten

per pagina

8 producten

Ontdek snel welke Steel & Stockings producten bij jou passen.

Het verhaal achter Steel & Stockings

Al vanaf het moment dat de twee vrouwelijke oprichters van het Nederlandse Steel & Stockings hun bedrijf startten, namen eigenwijze ideeën, creatieve processen en vernieuwende ontwerpen de overhand. 

Hun prachtige woonproducten staan voor harmonie, karakter en vrouwelijkheid. Maar ook de passie voor eenvoud en rijke materialen zie je goed terug in de collectie. Van rubberwood en betonlook, tot het fijnste leder: niets is te gek voor Steel & Stockings.

De allerfijnste woonproducten

Ben je op zoek naar een nieuw bed? Steel & Stockings bedden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Neem de betonlook voor een stoere uitstraling, of kies de kurk met leder uitvoering voor een natuurlijke touch. Nog een nachtkastje nodig? Geen probleem! Wanneer je jouw nieuwe bed bestelt, kun je kiezen uit bijpassende nachtkastjes in allerlei maten. Makkelijk, toch.

Ook om je slaapkamer op te fleuren, zitten er genoeg leuke producten in de collectie van Steel and Stockings. Van wandaccessoires en bijzettafels, tot de allermooiste kaptafels: stuk voor stuk nét zo praktisch als stijlvol.

Koop je een woonproduct van Steel & Stockings bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Bedden en woonaccessoires van eigen bodem
  • Gebruik van pure materialen
  • Harmonie, karakter en vrouwelijkheid

Steel & Stockings kopen

Bestel je online bij Kok Bedden een woonproduct van Steel and Stockings, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Heb je nog vragen of advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

Steel & Stockings bedden