Paardenhaar toppers

Paardenhaar toppers

Op zoek naar een fijn topmatras? De topper van paardenhaar bevat natuurlijk materiaal en heeft vele voordelen. Zo absorbeert de topper uitstekend vocht en heeft hij ventilerende eigenschappen, waardoor het materiaal snel droogt. Daarnaast is hij veerkrachtig, soepel en duurzaam. Ideaal voor het gebruik in matrassen en topmatrassen. Ontdek snel onze collectie paardenhaar toppers.
Ga terug
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Kok bedden biedt een ruime collectie toppers van paardenhaar in verschillende maten. Lees snel verder om de voordelen van deze topmatrassen te ontdekken.

Hoe wordt een topper paardenhaar gemaakt

Het paardenhaar dat in paardenhaar toppers wordt gebruikt, wordt verkregen door het zorgvuldig kammen van de manen en staarten van een paard. Afhankelijk van het paard, zijn er gemiddeld 500 tot 2000 kamsessies nodig om genoeg haar te verzamelen voor de productie van een topmatras.

De vele voordelen van paardenhaar toppers

Paardenhaar behoort tot een van de beste materialen die worden gebruikt voor de productie van luxe bedden, vanwege zijn uitstekende vochtabsorptie en ventilerende eigenschappen. Door de holle kern van het haar, transporteert vocht snel en blijft het materiaal droog. Dit zorgt ervoor dat je topmatras de hele nacht door een aangename temperatuur behoudt.

Daarnaast blijft een topper van paardenhaar zacht en soepel door de veerkrachtige van het haar. Een groot voordeel van paardenhaar is dat het een ongelooflijk lange levensduur heeft en daarmee ook een relatief duurzaam materiaal is.

Koop je een topper van paardenhaar bij Kok Bedden,dan ga je voor:

  • Een natuurlijk en duurzaam topmatras met een lange levensduur
  • Perfecte vochtabsorptie en ventilerende eigenschappen voor een comfortabele temperatuur
  • Altijd zacht en soepel slapen

Paardenhaar topper kopen

Bestel je online of in de winkel van Kok Bedden een paardenhaar topper, dan bestellen wij deze direct en zorgen we voor een prettige afhandeling. Uiteraard leveren we deze gratis bij je thuis zodat je zo snel mogelijk van je luxe aankoop kan genieten.

Heb je nog vragen of advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

Topper paardenhaar