Anti allergisch bedtextiel

Anti allergisch bedtextiel

Kok Bedden is specialist in anti-allergische beddengoed. Wij hebben een zorgvuldig samengestelde collectie in anti-allergische hoeslakens, dekbedhoezen, slopen en matrashoezen. Ze zijn ademend, comfortabel en vormen een uitstekende barrière voor de huisstofmijt. De kwaliteit en comfort van uw slaap wordt niet langer beïnvloed dankzij ons kwalitatieve anti allergische beddengoed.

Ga terug
per pagina

29 producten

per pagina

29 producten

Last van allergieën? Kok Bedden biedt genoeg anti allergische beddengoed om je te beschermen tegen huisstofmijt, stofdeeltjes, pollen en nog véél meer. Ontdek het snel!

Anti allergische beddengoed voor een fijne nachtrust

Kok Bedden is specialist in anti allergische beddengoed. Onze zorgvuldig samengestelde collectie bestaat dan ook uit de allerfijnste producten: voor je anti-allergie matras, kussenslopen, anti allergie dekbed materiaal en nog véél meer kun je gerust bij ons terecht. En met keuze uit betrouwbare A-merken zoals Mahoton, Emperior Silk en Home Collection, weet je zeker dat je in goede handen bent. 

Anti-allergie doe je zo!

Het vochtige en warme klimaat van een bed vormt de ideale broedplaats voor stof en huisstofmijt. Anti allergische beddengoed biedt al een goede barrière tegen deze vervelende allergie veroorzakers, maar daarbij blijft het natuurlijk ontzettend belangrijk om je beddengoed te onderhouden. 

Zo wordt het aangeraden om je anti allergie matras en beddengoed op een temperatuur van 60°C of hoger te wassen, zodat de mijten en eitjes worden gedood. Als je wasmachine niet groot genoeg is, kun je terecht bij een wasserette. Daarnaast is het belangrijk om je beddengoed iedere week goed te luchten, het matras regelmatig te stofzuigen en stof in de slaapkamer te vermijden. 

Koop je anti allergische beddengoed, dan ga je voor:

  • Bescherming tegen stof, huisstofmijt, pollen en meer
  • Schoon en hygiënisch beddengoed
  • Klachtenvrij en uitgerust wakker worden

Anti-allergie beddengoed kopen

Bestel je jouw online anti allergische beddengoed bij Kok Bedden, dan leveren we dit thuis bij je aan. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Heb je nog vragen of advies nodig? Je weet ons hier te vinden! We staan je graag te woord.

Anti Allergisch bedtextiel