Brinkhaus boxsprings

De bedden van Brinkhaus zijn de nieuwe standaard op het gebied van kwaliteits boxsprings. Door middel van een unieke configurator stellen we in de winkel een uniek en persoonlijk bed samen vanuit een oneindige reeks mogelijkheden. Je kan in 3D precies zien hoe je nieuwe bed er uit komt te zien zodat je thuis nog eens rustig kan bekijken of het samengaat met de rest van het inte Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Over Brinkhaus boxspring bedden

Sinds 1847 staat dit traditionele bedrijf garant voor een perfecte slaapomgeving. De boxspringbedden van Brinkhaus bieden onvergelijkbaar slaapcomfort en luxe voorzieningen. Hoogste precisie van vakmanschap, eersteklas materialen en de overweging van ergonomische aspecten garanderen een unieke slaapervaring.

Elk Brinkhaus bed in uniek

Elk boxspring bed van Brinkhaus is individueel afgestemd op jouw slaapbehoeften en comfortvereisten. Elk boxspringbed is uniek en heeft een serienummer en kwaliteitszegel. Door het bijna ontelbare aanbod aan mogelijkheden is er geen bed hetzelfde en om dit te visualiren maakt Brinkhaus gebruik van een realistische 3D configurator. Er blijven geen wensen over voor een volledig persoonlijke feel-good slaap.

Topklasse motoren

Brinkhaus gebruikt voor de verstelbare modellen het wereldwijd unieke en gepatenteerde motorensysteem van OCTO Actuators. Dit is een speciaal aandrijfsysteem voor elektrisch verstelbare boxspringbedden. De motoren hebben een enorm systeemvermogen van ongeveer 12.000 Newton, met minder gewicht en een fluisterstille rit. Elke kant van het bed kan met een druk op de knop worden aangepast aan een vrij te kiezen zit- of ontspanningspositie. De meest moderne, elektrosmog-vrije technologie wordt gebruikt. Een ander voordeel van deze motoren is dat deze ondiep is en dus niet ver uit steekt naar de grond. Dit zorgt er voor dat je onder het gehele bed door kan met schoonmaken.

De 3 soorten Brinkhaus-Boxspring-Matrassen

TTFK 500*

500 pocketveringkern met 7 ergonomische zones aan biede zijden afgedekt met koudschuim SG40**

- 7 comfortzones
- Keerbare matras
- Verkrijgbaar in Soft en Medium
- Optimaal geschikt voor verstelbare bedden
- Materiaal ligvlak: 45% Tencel, 28% Polyamide, 25,5% Polyester, 1,5% Elasthan. De zijkanten van het matras worden in de gekozen meubelstof gestoffeerd.

TTFK 1000*

1000 pocketveringkern met 7 ergonomische zones aan biede zijden afgedekt met koudschuim SG55**

- 7 comfortzones
- Keerbare matras
- Verkrijgbaar in Soft, Medium en Stevig
- Optimaal geschikt voor verstelbare bedden
- Materiaal ligvlak: 45% Tencel, 28% Polyamide, 25,5% Polyester, 1,5% Elasthan. De zijkanten van het matras worden in de gekozen meubelstof gestoffeerd.

TTFK 2000* (onze aanbeveling)

2000 pocketveringkern met 7 ergonomische zones aan biede zijden afgedekt met Soft-Therm SG55**

- 7 comfortzones
- Keerbare matras
- Verkrijgbaar in Soft, Medium en Stevig
- Optimaal geschikt voor verstelbare bedden
- Materiaal ligvlak: 45% Tencel, 28% Polyamide, 25,5% Polyester, 1,5% Elasthan. De zijkanten van het matras worden in de gekozen meubelstof gestoffeerd.

*Des te hoger het aantal pocketveren, hoe meer puntelastisch deze is. Pocketveringmatrassen zorgen voor een betere luchtcirculatie dan schuimmatrassen en zijn daarom zeer geschikt voor mensen die meer zweten tijdens de slaap. Naast het aantal veren is ook het aantal slagen belangrijk, dat wil zeggen hoeveel draaiingen een enkele veer heeft. Ook hier geldt hoe hoger het aantal, hoe meer puntelastisch en progressief de vering.

**Het soortelijk gewicht (SG) geeft de dichtheid van het gebruikte schuim weer in KG / m3. Hoe hoger de dichtheid, hoe hoger de kwaliteit van het schuim. Een hogere dichtheid zorgt voor een langere levensduur en een hoger aanpassingvermogen aan het lichaam.

De verschillende kwaliteiten kan je als volgt indelen:

Afdekking SG 15 tot 25: Basis kwaliteit
Afdekking SG 25 tot 35: Eenvoudige kwaliteit
Afdekking SG 35 tot 45: Middel kwaliteit
Afdekking SG 45 tot 65: Topkwaliteit

Let bij het kopen van een boxspringset goed op de kwaliteit van het schuim als afdeklaag op de pocketvering. Veel fabrikanten gebruiken bijvoorbeeld wel een hoog aantal pocketveren in de matras, maar dekken deze niet af met een hoogwaardig schuim. Hier wordt dan een basis kwaliteit schuim of zelfs een plaat vilt gebruikt. Dit heeft als gevolg dat de pocketvering niet tot zijn recht komt omdat het aanvoelt als een harde, bordachtige weerstand die het complete slaapcomfort vernietigd. Een goede kwaliteit schuim als afdeklaag is de enige manier om de pocketvering goed te laten werken en een volgzaam en duurzaam geheel te krijgen.

Brinkhaus topmatrassen collectie

De Brinkhaus topmatrassen collectie zijn als de kers op de taart. Wanneer je eerst hebt gekozen voor een goed kwaliteitsmatras in de juiste hardheid wordt deze afgedekt met een topmatras naar keuze. Alle toppers van Brinkhaus zijn uitgerust met allround klimaatdoek en bevatten lyocell en elastaan ​​om ideale lig- en klimaateigenschappen te garanderen. De hoes is afneembaar en wasbaar tot 40 ° C. Alle Brinkhaus-toppers zijn uitgerust met een flexibele Rhombo-Therm hoes om de hoogst mogelijke puntelasticiteit in het oppervlak te garanderen.

Alle maten leverbaar

Een Brinkhaus boxspringset kan in alle denkbare maten geleverd worden. Op zoek naar een extra breed bed? Geen zorgen, het grootste deel van de Brinkhaus collectie gaat tot 280! cm breed en 220 lengte. Ook kunnen de hoofdborden in verschillende hoogtes geleverd worden. Speciale wensen? Geef het gerust aan.

Brinkhaus boxspring configurator

In onze showroom kan je de verschillende matras soorten testen en de bedden in het echt bekijken en voelen. Ook hebben wij de ruime stoffen collectie en de verschillende soorten poten. Om een Brinkhaus boxspringset helemaal samen te stellen maak je samen met een van onze adviseurs de volgende keuzes:

  1. Type onderstel (vlak of verstelbaar) en de bedmaat
  2. Type poten
  3. Soorten matrassen (kwaliteit en hardheid)
  4. Soort topmatras
  5. Welk hoofdbord en eventueel voetbord
  6. Bekledingsmateriaal

Deze keuzes verwerken wij tijdens het adviesgesprek direct in de configurator zodat dit meteen visueel gemaakt wordt. Op deze manier kan je tussendoor perfect schakelen wanneer je het bed in verschillende kleuren en uitvoeringen wil zien.

Na afloop van het adviesgesprek krijg je een digitale offerte inclusief foto's en totaalprijs. De wordt per mail toegestuurd én je ontvangt in de showroom gelijk al een prachtige afgedrukte foto van jouw unieke boxspringbed.

Van harte welkom in onze showroom in Putten op de Veluwe.