Alle hoofdkussens

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

70 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Sonate 14 cm hoofdkussen

  Hoofdkussen Sonate is voorzien van een tijk met Coolplus® voor een droog en comfortabel gevoel. De kern van natuurlatex zorgt voor veerkracht en een soepele ondersteuning.

  Vanaf € 79,00

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar
 2. Auraletto Organic latex hoofdkussen Orthopedic

  100% natuurlatex neksteun hoofdkussen ORTHOPEDIC van Auraletto in de SOFT uitvoering. Zacht steunend, voor rug-en zijslapers. In de rughouding past de speciale vorm, ontwikkeld voor exacte en drukloze ondersteuning aan uw uw nek en hoofd. En als u naar links of rechts draait om op uw zij te liggen is het daar wat hoger om uw schouderafstand op te vullen. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 3. Auraletto Organic latex hoofdkussen Orthopedic

  100% natuurlatex neksteun hoofdkussen ORTHOPEDIC van Auraletto in de MEDIUM uitvoering. Een goede ondersteuning, voor rug-en zijslapers met een grotere schouderbreedte. In de rughouding past de speciale vorm, ontwikkeld voor exacte en drukloze ondersteuning aan uw uw nek en hoofd. En als u naar links of rechts draait om op uw zij te liggen is het daar wat hoger om uw schouderafstand op te vullen. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 4. Auraletto Organic latex hoofdkussen Dream

  100% natuurlatex neksteun hoofdkussen DREAM van Auraletto in de MEDIUM uitvoering. Comfortabel en steunend, voor rug-en zijslapers. Van dit neksteunkussen is 1 zijde is 10cm hoog, de ander 12cm hoog, u heeft dus altijd het ideale kussen.  De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 5. Auraletto Organic latex hoofdkussen Dream

  100% natuurlatex neksteun hoofdkussen DREAM van Auraletto in de SOFT uitvoering. Zacht en vormbaar, voor buik-rug-en zijslapers. 1 zijde is 10cm hoog, de ander 12cm hoog, dus u heeft 2 kussens in een. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 6. Auraletto Organic latex hoofdkussen Classic 14

  100% natuurlatex hoofdkussen Classic-14cm hoog van Auraletto in de MEDIUM uitvoering. Minder zacht en wat dikker, voor zij-en rugslapers. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Klanten komen al jaren vragen naar de Dunlop latex kussens van vroeger, deze waren nergens meer te krijgen. Maar nu wel weer bij Auraletto! 12 of 14cm hoog en in Soft of Medium. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 7. Auraletto Organic latex hoofdkussen Classic 14

  100% natuurlatex hoofdkussen Classic-14cm hoog van Auraletto in de SOFT uitvoering. Heerlijk zacht en wat dikker, voor zij-en rugslapers. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Klanten komen al jaren vragen naar de Dunlop latex kussens van vroeger, deze waren nergens meer te krijgen. Maar nu wel weer bij Auraletto! 12 of 14cm hoog en in Soft of Medium Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 8. Auraletto Organic latex hoofdkussen Classic 12

  100% natuurlatex hoofdkussen Classic-12cm hoog van Auraletto in de MEDIUM uitvoering. Heerlijk comfortabel en niet te hoog, geschikt voor rug-en zijslapers die wat kleiner van postuur zijn of niet te hoge ondersteuning wensen. Klanten komen al jaren vragen naar de Dunlop latex kussens van vroeger, deze waren nergens meer te krijgen. Maar nu wel weer bij Auraletto! 12 of 14cm hoog en in Soft of Medium. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 9. Auraletto Organic latex hoofdkussen Classic 12

  100% natuurlatex hoofdkussen Classic-12cm hoog van Auraletto in de SOFT uitvoering. Heerlijk zacht en niet te hoog, geschikt voor buikslapers (buikslapers zullen verbaasd zijn over dit makkelijk te pakken en te "kneden"kussen) doordat het kussen heel fijn plooibaar is en ook geschikt voor rugslapers die een zachte matras hebben of niet te hoge ondersteuning wensen. Klanten komen al jaren vragen naar de Dunlop latex kussens van vroeger, deze waren nergens meer te krijgen. Maar nu wel weer bij Auraletto! 12 of 14cm hoog en in Soft of Medium. De tijk is gemaakt van organic katoen en de kern is schimmel-en bacteriewerend. Nu met introductievoordeel!

  Vanaf

  Oude prijs € 149,00

  Aanbieding prijs € 129,00

  Levertijd: 1-2 werkdagen
 10. Silently 90% donzen hoofdkussen

  Het hoofdkussen Silently is een heerlijk comfortabel ganzendons kussen voor een goede prijs. Ben je op zoek naar een heerlijk zacht hoofdkussen met het echte donsgevoel dan zul je dit hoofdkussen absoluut waarderen.

  Vanaf € 79,95

  Levertijd: Uit voorraad leverbaar

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

70 artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een goed hoofdkussen is net zo belangrijk als een goed matras en moeten samen ook een eenheid vormen. Als je eenmaal in gevecht raakt met je hoofdkussen, dubbel vouwen, opstompen, vastgrijpen, dan wordt het de hoogste tijd voor vervanging. De meeste hoofdkussens gaan niet langer mee dan 5 jaar, en ook al ziet het hoofdkussen er nog redelijk uit na deze periode, koop weer een fris nieuw exemplaar. Wij bieden meer dan 60 soorten kussen van diverse materialen en verschillende hoogten. Elk hoofdkussen met unieke eigenschappen. Zo hebben wij onder andere hoofdkussens, neksteun kussens en kinderkussens. Daarnaast zijn deze kussen verkrijgbaar met verschillende vulling zoals: zijde, wol, dons, latex, kapok of traagschuim. Ook hebben wij speciale 100% natuur hoofdkussens en kussens voor mensen met allergie. Hoe dik moet een kussen zijn? Ik zelf heb zojuist de afstand van het begin van mijn nek tot waar de mouw van mijn overhemd begint gemeten en dit is 14 centimeter. Laat dit nou ook een kussenhoogte zijn die voor een gemiddeld postuur man de goede is. Voor de meeste dames is 12 cm. voldoende. Maar dit zegt nog niet alles, hoever zakt uw schouder in de matras? Steeds meer mensen kopen neksteunkussens, ook wel gezondheidskussens genaamd. 1 ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: het is geen losse vulling maar een vaste vulling. Kok bedden heeft ook een aantal hoofdkussens die 3 nachten op proef kunt uitproberen. Bekende merken als M Line, Sylvana Support, maar ook biologische kussens van Green Sleep en Dormiente.

Om het wat overzichtelijker te maken hebben wij onze kussens verdeeld in 5 categorieën:

Zacht: Hoofdkussens ideaal voor mensen met smalle schouders, op zachte matrassen of voor doorgewinterde buikslapers.
Beetje zacht: Hoofdkussens geschikt voor middelzachte matrassen en voor wie een lekker zacht kussen wil met een beetje steun.
Beetje stevig: Hoofdkussens met een heerlijk gemiddeld comfort maar met net even dat beetje extra steun.
Stevig: Hoofdkussens met een goede veerkracht . Geschikt voor rug- en zijslapers op een wat steviger matras
Extra stevig: Voor zijslapers met brede schouders en een stevig matras.