Caresse boxsprings

Caresse boxsprings

Caresse, zo volmaakt kan slapen zijn. Goede boxspringsbedden leveren voor scherpe prijzen is de kracht van de Caresse boxspring collectie. Betaalbare topkwaliteit en in vele prachtige kleuren snel leverbaar. Kies uit goed steunende matrassen in verschillende hardheden en maak het bed af met een van de luxe topmatrassen uit de Caresse toppers collectie.
Ga terug
per pagina

23 producten

per pagina

23 producten

Caresse - Boxsprings & More

Caresse is een Nederlands boxspringsmerk waar de medewerkers zich tot het uiterste inspannen om de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden. Deze boxspringbedden bieden goed comfort, zijn van een uitstekende kwaliteit en erg populair. Uniek aan de Caresse collectie is het grote scala aan topmatrassen waar je uit kan kiezen. Zo zit er voor iedereen wel het juiste comfort tussen. Kies bij Kok Bedden uit de Caresse Silver of Gold collectie, beide mogelijk in vlak of elektrisch verstelbaar.

Elektrisch verstelbare boxsprings

Alle modellen van Caresse zijn vlak of elektrisch verstelbaar leverbaar. De modellen van Caresse worden altijd aangeduid met nummers en je kan aan het nummer zien of het bed vlak of elektrisch verstelbaar is. Model 4600 is bijvoorbeeld elektrisch verstelbaar en model 4650 is vlak. Het 'ronde' getal (4600) is elektrisch en het 'halve' getal (4650) is vlak.

De elektrisch verstelbare versies hebben een uniek voordeel namelijk het PULL-BACK systeem. Bij het omhoog zetten van de rug ga je bij de meeste bedden altijd wat naar voren en is de bereikbaarheid van het nachtkastje lastig. Maar niet bij Caresse, u rijdt dan een stukje naar achteren en blijft ook in een ontspanning houding zonder samengedrukt te worden door het bed.

Snel leverbaar

Veel Caresse boxsprings zijn snel leverbaar bij Kok Bedden. Caresse werkt met een voorraad lijst waarin wij kunnen zien welke boxsprings in welke stoffen op voorraad zijn. Zoekt u snel een boxspringset, vraag dan een van onze verkoopmedewerkers naar de mogelijkheden.

Hoofdbord inkorten

Caresse boxsprings zijn compleet met hoofdbord en de meeste boxspring bedden van Caresse zijn maar liefst 70 tot 80 cm. hoog. Dit staat erg mooi maar soms past dit niet door het trappengat. Wat ook kan gebeuren is dat het hoofdbord te hoog voor de schuine wand in uw slaapkamer. Wij kunnen deze hoofdborden eenvoudig in hoogte inkorten. Zoekt u een goede maar betaalbare boxspringset van een echt merk, kies dan voor Caresse.

Duidelijke voordelen van Caresse boxsprings

  • Caresse boxspring bedden hebben een stabiele medium of stevige ondersteuning en worden erg mooi strak gestoffeerd
  • Pocketvering boxsprings en matrassen met 7 comfortzones
  • Heerlijk zacht oppervlaktegevoel door de handgemaakte luxe topmatrassen, ook gemaakt van natuurlijke materialen
  • Standaard zijn de verstelbare modellen uitgevoerd met een split-topmatras
  • Motorisch verstelbaar door sterke, geruisloze Duitse motoren en met uniek pull-back systeem (terugloopsysteem, zie uitleg hierboven)
  • Caresse Gold en Platinum collectie met draadloze radiografische bediening en extra sterke matrassen
  • Snel leverbaar in diverse maten en kleuren en montage door onze eigen vakmensen bij u thuis

Caresse boxspring model 3800