M Line

M Line

Heb je ‘s ochtends vaak last van je rug of nek? Dan is de kans groot dat je geen goede slaaphouding hebt. De matrassen, kussens en boxspring bedden van M Line ondersteunen het lichaam zodanig, dat je de hele nacht door een correcte slaaphouding behoudt. Speciaal vervaardigd om jouw nachtrust en prestaties overdag te bevorderen. Ontdek onze M Line producten en kies jouw favoriet.
Ga terug
per pagina

19 producten

 1. M Line Cool Motion 7 - Hybride traagschuim matras
  • Hoogte matras: 26 cm
  • Middelzacht, zeer puntelastisch, lage tegendruk
  • Gezoneerde pocketvering basislaag
  • Extra opencellige Clima Support laag
  • Extra Air Release laag + unieke schuimbollen
  • Afdeklaag: ingesneden visco-elastisch schuim 65 kg/m³
  • 7 comfortzones
  • Geschikt tot 85 kg lichaamsgewicht
  • Geschikt voor alle slaaphoudingen
  • Elastisch dubbeldoek, wasbaar
  Vanaf € 1.499,25
  Levertijd: 2-4 weken
per pagina

19 producten

Ontdek de M Line collectie

Je slaaphouding verbeteren? M Line biedt verschillende producten voor optimale ondersteuning van het lichaam en een verbeterde nachtrust. 

De M Line matrassen

Een M Line matras is opgebouwd uit verschillende lagen. Daardoor is elk M Line matras geschikt voor een ander type slaper. Onze collectie M Line matrassen is afgewerkt met een Cool Motion tijk die voor een betere klimaatregeling zorgt. De optimale drukverlaging van het hoogwaardige traagschuim bevordert het herstel van lichaam en geest en werkt preventief tegen rug- en nekklachten. De matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende comfortzones. Voor het beste resultaat combineer je een M Line matras met een M Line boxspring. De zone’s van het matras en de boxspring sluiten dan namelijk naadloos op elkaar aan. 

De M Line kussens

Een M Line kussen is gemaakt van visco-elastisch schuim dat zich soepel vormt naar je hoofd en nek, waardoor alle nekwervels goed worden ondersteund. Het Wave Pillow hoofdkussen bevat een orthopedische nekrol die de nek extra ondersteunt, waarbij elke zijde een verschillende hoogte heeft. De Energy Pillow is speciaal gemaakt voor mensen die het kussen een eigen vorm willen geven. Dit kan uitstekend door de vulling, die bestaat uit M-Line visco elastische schuimvlokken, gemengd met Comforel®.

De M Line bedden

Een M Line boxspring bed biedt optimale ondersteuning doordat het bestaat uit verschillende lagen die elk een eigen functie hebben. Sommige boxsprings bevatten daarbij zelfs gepatenteerde schokdempers die het omdraaien in bed makkelijker maken. In combinatie met een M Line matras zorgt dit voor de ultieme drukverlaging, ondersteuning en ventilatie. 

M Line kopen

Bestel je een M Line product bij Kok Bedden, dan leveren we deze bij je thuis aan en krijg je een duidelijke uitleg over het product. Het verpakkingsmateriaal nemen we direct weer voor je mee. 

Heb je nog vragen of advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

M Line bedden, boxsprings en matrassen