Bella Donna hoeslakens

Bella Donna hoeslakens

Elastisch-Jerseystretch Hoeslaken Bella Donna, al meer dan 25 jaar een begrip bij Kok bedden. Deze wordt gemaakt van veredelde en getwiste mako-katoenen garens, en voelt dankzij de extra toegevoegde Aloë Vera en zijdeproteïne heerlijk zacht aan. Soepel, pillingvrij en van goede kwaliteit! Alles voor een fijne nachtrust. Bekijk snel de collectie en ontdek jouw favoriet

Ga terug
per pagina

7 producten

per pagina

7 producten

Kok Bedden heeft een grote collectie hoeslakens. Lees snel verder om te ontdekken welk hoeslaken van Bella Donna het best bij jou past.

De luxe van een Bella Donna hoeslaken 

Maak je graag gebruik van hoeslakens? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een laken dat soepel, zacht en stevig aanvoelt. Een Bella Donna hoeslaken wordt gemaakt van hoogwaardige mako-katoenen garens, die veredeld en getwist worden tot heerlijk materiaal om op te slapen. De toevoeging van Aloë Vera en zijdeproteïne maakt het hoeslaken van Bella Donna extra zacht. 

Daarnaast staat Bella Donna bekend om hoeslakens met een hoge rekbaarheidsfactor en de juiste pasvorm. Zo wordt er in het weefsel 3% elastan toegevoegd om ervoor te zorgen dat het hoeslaken een goede pasvorm behoudt. De grote elasticiteit zorgt er tegelijkertijd voor dat er geen plooien in het Bella Donna jersey hoeslaken komen. 

Het perfecte hoeslaken voor jou

Niets fijner dan kruipen in een comfortabel, zacht bed. Het Bella Donna hoeslaken is leverbaar in kleine maten, zoals 70-200 en 90-210, maar past ook op matrassen tot 200-220! Daarnaast is het Bella Donna jersey hoeslaken verkrijgbaar in 54 prachtige kleuren. Zo zit er gegarandeerd wat voor je tussen. 

Koop je een Bella Donna hoeslaken bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Hoeslakens van hoogwaardige mako-katoenen garens
  • Extra zacht materiaal dankzij de Aloë Vera en zijdeproteïne
  • Een stevig, soepel en pillingvrij hoeslaken met een lange levensduur

Hoeslaken 'Bella Donna' kopen

Bestel je online bij Kok Bedden een Bella Donna jersey hoeslaken, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Heb je nog vragen? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

Bella Donna hoeslaken