Deelbare bedden

Deelbare bedden

Er zijn diverse redenen om een deelbaar bed aan te schaffen. Voor het selecteren van onze deelbare bedden collectie hebben wij gelet op de perfecte balans tussen sfeer en functionaliteit. Zo doe je dus zo min mogelijk concessies aan de styling van je bed! Bekijk onze deelbare bedden hieronder.

Ga terug
per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Een deelbaar bed: groot gemak

Voor veel mensen is gemak bij opmaken van een bed belangrijk. Tweepersoons matrassen zijn vaak zwaar om in je eentje op te tillen en dit maakt het moeilijk om er een molton en/of hoeslaken omheen te krijgen. 

Een deelbaar bed of comfort bed biedt dan uitkomst, omdat je hierbij eenvoudig tussen de matrassen kunt komen. Zo kun je met een deelbaar bed zonder te veel bukken of verkeerde bewegingen te maken, je bed probleemloos opmaken. 

Deelbare bedden maken gebruik van een koppelsysteem. Door de koppeling aan het hoofdeind blijven de bedden bij elkaar. Om de bedden uit elkaar te rijden, hoef je enkel de koppeling bij het voeteneind los te koppelen.

Deelbaar bed schoonmaken

Ook is het met een deelbaar bed heel eenvoudig om schoon te maken. Ook onder het bed kun je makkelijk komen, door beide bedden uit elkaar te rijden. Dit is extra fijn voor mensen met een (huis)stofmijtallergie!

Tip: heb je last van allergieën? Combineer een deelbaar bed dan met anti-allergisch bedtextiel

Deelbaar ledikant

Koop je een deelbaar bed of een deelbaar ledikant, dan bouw je deze in een handomdraai om naar twee eenpersoons ledikanten. Meestal schaf je hiervoor twee extra ledikantzijden aan. Neem een kijkje bij de producten van Steel & Stockings om inspiratie op te doen voor een deelbaar ledikant. 

Onze deelbare bedden zijn overigens niet alleen leverbaar als ledikant, maar ook als boxspring. Bekijk ons ruime assortiment boxsprings om te zien of er een deelbare boxspring voor jou tussen staat.

Koop je een deelbaar bed bij Kok Bedden, dan ga je voor: 

  • Comfort 
  • Functionaliteit 
  • Luxe design en bijpassend interieur

Deelbaar bed kopen

Bestel online gemakkelijk je deelbaar ledikant bij Kok Bedden. Je bestelling wordt thuis afgeleverd – en binnen de kortste keren slaap jij al in je nieuwe deelbaar bed.

Heb je een vraag of wil je advies? We staan je graag te woord om te helpen. Je kunt ons bereiken via de mail: info@kokbedden.nl of telefonisch: 0341-357821. Uiteraard ben je ook hartelijk welkom in onze showroom in Putten!

Deelbare bedden