Senttix

Senttix

Net zoals ieder mens uniek is, is ook de rust van ieder mens uniek. De collecties van Senttix zijn ontworpen met verschillende behoeften, smaken en levensstijlen in gedachten, voor mensen zoals jij. Ontdek de hypermoderne LAB-collectie en de 100% natuurlijke GEA-collectie online of in onze showroom.

Ga terug
per pagina

6 producten

per pagina

6 producten

Senttix - The True Sleep

Alle bedden van Senttix zijn met de hand gemaakt, met de grootste zorg vervaardigd door de beste vakmensen die lente voor lente en kwastje voor kwastje, de verschillende materialen naaien en aanpassen op zoek naar een perfecte eindafwerking, waarbij elk product wordt behandeld met de zorg die het verdient.

Senttix is niets meer dan een groep mensen die andere mensen helpen. In dit geval met het verbeteren van hun slaap en persoonlijk welzijn.

Collecties

LAB matrassen - a healthy rest

De LAB-serie beschikt over moderne designproducten die ongelooflijk maatwerk mogelijk maken en herstellende eigenschappen bevatten in stoffen en vezels zoals Celliant of Xtra-Cool. Matrassen waarin nanotechnologie is verwerkt om het spierherstel op specifieke gebieden te versnellen, zoals bij de Warm-Up-technologie.

GEA matrassen - sustainable awareness

In de GEA-serie kom je natuurlijke materialen tegen zoals wol, katoen, linnen, jute, natuurlijke latex… Veilige materialen zonder ook maar één gram polyurethaanschuim, zonder vluchtige chemicaliën, OEKO-TEX Standard 100 gecertificeerd. Gezonde materialen voor mens en milieu.