Kapok kussens

Kapok kussens

Ben je op zoek naar een hoofdkussen dat veel ondersteuning biedt? Of schrik je ‘s nachts vaak wakker van de hitte? Wellicht is een kapok kussen dan iets voor jou! Een kapok kussen is 100% natuurlijk, ventilerend én veerkrachtig. Zo ontvangen jouw hoofd en nekwervels de juiste steun, terwijl je ongestoord door kunt blijven slapen - zelfs in hartje zomer. Ontdek nu onze ruime collectie aan kapok kussens

Ga terug
per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Toe aan een nieuw hoofdkussen? Kok Bedden biedt meerdere kapok kussens voor een fijne nachtrust. 

Kapok: alles voor een comfortabele nachtrust

Een kapok kussen is gevuld met de pluizen van de kapokboom. Deze vulling is 100% natuurlijk en daarmee zeer duurzaam, maar biedt daarnaast enorm veel andere voordelen! Zo heeft kapok een uitstekende vochtopname en een goed ventilerend vermogen. Ook biedt het genoeg stevigheid om de nek en rugwervels te ondersteunen, en heeft het veel veerkracht en comfort.

Kapok kussens een natuurlijk waslaagje, wat ervoor zorgt dat vocht snel wordt getransporteerd. Hierdoor kunnen bacteriën zich minder gemakkelijk vermenigvuldigen. Ook trekt kapok geen huisstofmijt aan. Perfect voor iemand met een allergie, dus. 

Het fijnste zomermateriaal

Heb je het snel warm tijdens het slapen? Kapok is één van de koelste vulmaterialen voor je kussen. De kapokvezel is namelijk extreem hol en licht. Soms wel 30 tot 50% lichter dan andere vullingen, waardoor hij goed kan isoleren. 

Wil er helemaal voor gaan? Combineer jouw kapok kussen dan met een kapok dekbed! Of neem een kijkje bij de andere zomerdekbedden die we aanbieden. 

Koop je een kapok kussen bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Stevigheid en veerkracht voor een fijne ondersteuning
  • 100% natuurlijk en duurzaam materiaal
  • Een kussen met antibacteriële eigenschappen

Kapok kussens kopen

Bestel je online bij Kok Bedden een kapok kussen, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel. Op naar een fijne nachtrust!

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.