Bamboe dekbedden

Bamboe dekbedden

Een bamboe dekbed stond misschien nog niet op je lijstje, maar heeft veel meer voordelen dan je denkt! Zo is een dekbed van bamboe hemels zacht en voelt deze enorm licht aan. Bamboetextiel is luchtig, met een hoge isolatiewaarde en sterke vochtregulatie. Ideaal voor wie het gauw warm heeft of graag slaapt onder een koel dekbed. Bekijk onze collectie en kies jouw favoriet.

Ga terug
per pagina

1 product

per pagina

1 product

Kok Bedden heeft een ruime collectie aan dekbedden. Ontdek welk bamboe dekbed bij jou past!

De voordelen van bamboe dekbedden

Bamboe is een 100% natuurlijk product en staat bekend als milieuvriendelijk materiaal dat op duurzame wijze wordt geteeld. Het is wellicht een redelijk onbekend materiaal op het gebied van dekbedden, maar daardoor zeker niet ongeschikt! 

Een bamboe dekbed is heerlijk zacht, luchtig en valt soepel om het lichaam heen. Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en ademend vermogen. Ook is bamboe dekbed sterk vochtregulerend en absorbeert het soms zelfs tot 60% meer vocht dan een dekbed van katoen! 

Het ideale bamboe dekbed voor jou

Onze comfort bamboe dekbedden kun je bestellen in verschillende soorten en maten. Ben je op zoek naar een dekbed dat comfortabel ligt en lang meegaat? Dan is een gewoon dekbed van bamboe de juiste keuze. Deze is soepel, slijtvast en daarmee een fijn duurzaam product om te bezitten.

Heb je vaak last van de extreme zomertemperaturen? Een bamboe zomerdekbed is luchtig en vangt overtollig zweet zonder moeite op. Zo geniet je altijd van een comfortabele nachtrust!

Koop je een bamboe dekbed bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Een duurzaam en natuurlijk dekbed voor jarenlang slaapplezier
  • Zacht, isolerend én vochtregulerend materiaal
  • Het perfecte zomerdekbed

Bamboe dekbed kopen

Bestel je online bij Kok Bedden een dekbed bamboe, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.