Paardenhaar kussens

Paardenhaar kussens

Paardenhaar hoofdkussens helpen mee aan verbetering van gezondheid en welzijn, speciaal voor mensen welke reageren op huismijt, schadelijke stoffen, maar ook bij diverse huidproblemen. Paardenhaar hoofdkussens zijn 100% natuurlijk, van binnen en van buiten, helpen het immuunsysteem en maken slapen gezonder en dus de mens ook gezonder.
Ga terug
per pagina

6 producten

    •  Dé specialist in paardenhaar kussens
    •  Groot assortiment voor elke slaaphouding
    •  Ruime collectie in de showroom
per pagina

6 producten

Paardenhaar kussens, natuurlijk verkoelend

De Moosburger paardenhaar hoofdkussens, matrassen en topmatrassen worden sinds 1980 succesvol gebruikt door duizenden mensen. Het grote ademende vermogen van Moosburger paardenhaar geeft zowel in de zomer als de winter een niet te evenaren comfortabel en droog slaapklimaat. Paardenhaar hoofdkussens zijn speciaal voor mensen die veel transpireren of reumatisch zijn en bieden veel comfort. Het slapen op Moosburger paardenhaar hoofdkussens geeft u een gevoel van gezondheid in harmonie met de natuur.

Bekijk de paardenhaar hoofdkussen soorten en ontdek de duidelijke voordelen: Optimale ventilatie alsof u een airco in uw kussen heeft: koel in de zomer, warm in de winterGelijkmatige temperatuur van uw hoofd: diepere slaap. Lage luchtvochtigheid in bed: geen last van huisstofmijt, schimmel en vocht. Paardenhaar stopt overmatig transpireren en koude rillingen. Paardenhaar kussens zijn stevig en het materiaal kraakt een beetje als u beweegt.