Seniorenbedden

Seniorenbedden

Voelt je lichaam beurs aan na het slapen? Of heb je moeite met het in- en uitstappen van je bed? Dan is een seniorenbed wat voor jou. De hoogte van een seniorenbed is zodanig comfortabel dat je zonder moeilijkheden in bed kunt gaan liggen. Aan de hand van onze verschillende modellen stellen wij graag het ideale bed met je samen. Ontdek onze collectie seniorenbedden en ga voor een optimale nachtrust.

Ga terug
per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Wat is een seniorenbed?

In principe is een seniorenbed gewoon een bed op comfortabele hoogte. Een regulier bed is in de meeste gevallen vrij laag, waardoor het veel moeite kan kosten om snel en gemakkelijk op te staan. De bedrand van een seniorenbed is ongeveer 48 centimeter hoog en biedt in combinatie met een goede bodem en matras een fijne instaphoogte. Zo kun je zonder moeilijkheden het bed in- en uitstappen.

Verschillende soorten seniorenbedden

Een seniorenbed is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Ben je op zoek naar deelbare seniorenbedden voor jou en je partner? Neem dan een kijkje bij onze deelbare seniorenbedden 2 persoons. 

Natuurlijk bieden wij ook eenpersoonsbedden, voor wie behoefte heeft aan een kleiner slaapoppervlak. Tip: ga voor een seniorenbed in de maat 120 centimeter breed. Wat vroeger werd gebruikt als tweepersoons ‘twijfelaar’, wordt nu verkocht als een heerlijk brede seniorenbed 1 persoons. 

Ook wanneer er speciale wensen zijn, helpen wij je graag bij het samenstellen van jouw ideale bed. In onze showroom in Putten tonen we verschillende modellen seniorenbedden en kunnen wij tevens helpen bij het uitzoeken van een goede bodem en een comfortabel matras. 

Tip:  Overweeg eens een seniorenbed in de maat 120 cm breed. Wat vroeger werd gebruikt als tweepersoons ‘twijfelaar’, wordt nu verkocht als heerlijk brede eenpersoons. Op een 120 breed bed leg je een 200x200 of 200x220 dekbed. Ook hoeslakens zijn hiervoor gewoon beschikbaar in alle kleuren.

Senioren bedden van massief hout

Onze seniorenbedden zijn veelal uitgevoerd in massief hout. Denk hierbij aan bijvoorbeeld eiken of beukenhout in verschillende kleuren. Wij bieden dit aan van kwaliteitsmerken zoals meubelfabriek Henk van den Broek, Dico Möbel en Hasena. Neem eens een kijkje bij al onze massief houten bedden.

Koop je een seniorenbed bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Een makkelijke en veilige instaphoogte 
  • Keuze uit prachtige merken en materialen
  • Een zeer comfortabel bed voor jou en je partner
  • Kundig advies van onze adviseurs

Seniorenbed kopen

Bestel je online of in de winkel van Kok Bedden een seniorenbed, dan leveren we deze bij je thuis aan en krijg je een duidelijke uitleg over het product. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze winkels. 

Heb je nog vragen of advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

Seniorenbedden