4 seizoenen dekbedden

4 seizoenen dekbedden

Kok Bedden heeft een grote collectie als het gaat om 4 seizoenen dekbedden. Bij een 4 seizoenen dekbed is de ene dekbedhelft voor de zomer en de andere helft voor de lente en herfst. Je kunt deze helften aan elkaar koppelen, zodat je in de winter altijd onder een lekker warm dekbed slaapt. 

Ga terug
per pagina

17 producten

per pagina

17 producten

Op zoek naar een 4 seizoenen dekbed? Wij verkopen 4 seizoenen dekbedden met diverse soorten vulling, onder andere gemaakt van natuurlijke materialen. 

Feiten over een 4 seizoenen dekbed

De meest geschikte vullingen voor 4 seizoenen dekbedden zijn dons, wol, kameelhaar, synthetisch en Tencel. Bekijk onze 4 seizoenen dekbedden soorten en ontdek de duidelijke voordelen:

  • Een 4 seizoenen dekbed gevuld met dons is het lichtst in gewicht en valt heel soepel om je lichaam.
  • Een 4 seizoenen dekbed gevuld met zuiver scheerwol of kameelhaar is wat zwaarder, maar valt nog steeds soepel om je heen en heeft een goede vochtopname.
  • Een synthetisch 4 seizoenen dekbed is wasbaar. Ook zijn er uitvoeringen waarvan de poreuze vezels goed vocht opnemen.
  • Een van de allerbeste keuzes is een Tencel 4 seizoenen dekbed. In Tencel dekbedden maken bacteriën én huisstofmijt geen kans. 

Hieronder geven we een aantal tips voor verschillende 4 seizoenen dekbedden, maar neem vooral ook een kijkje in onze collectie.

Wil je graag een 4 seizoenen dekbed van dons? Dan verwijzen we je graag door naar het ‘Donzen dekbed 4 seizoenen Bonne Nuit’, of het ‘Prestige donzen dekbed 4 seizoenen’, dit zijn heerlijke dekbedden voor een fijne prijs. Deze 4 seizoenen dekbedden bestaan beide voor 90% uit witte eendendons. Wil je een stapje beter gaan in kwaliteit? Kies dan voor ganzendons, deze vlokken zijn groter en hebben meer veerkracht  waardoor het vulgewicht lager kan zijn.

Verschillende 4 seizoenen dekbedden

Naast een donzen 4 seizoenen dekbed, hebben we ook een 4 seizoenen dekbed van wol, zoals het ‘GreenDream wol organic 4-seizoenendekbed’ van Texeler. Dit wollen 4 seizoenen dekbed is een 100% natuurproduct, gemaakt van duurzame materialen. 

Zoek je een 4 seizoenen dekbed van katoen, dan kunnen we je het ‘Green Sleep 4 seizoenen dekbed’ van Greensleep aanbevelen. Dit 4 seizoenen dekbed heeft in het zomerdeel een koele vulling van biowol en katoen (50-50%) en de buitentijik heeft een mengsel van katoen en vlas (55-45%). 

Naast 4 seizoenen dekbedden van verschillende materialen, verkopen we ook specifiek een 4 seizoenen dekbed dat specifiek anti allergisch is. Met een anti allergisch 4 seizoenen dekbed als de ‘Liv - anti allergeen’ heb je een fijn en betaalbaar polyester dekbed. Het dekbed is geschikt voor alle temperaturen. 

Koop je een 4 seizoenen dekbed bij Kok Bedden, dan krijg je:

  • 4 seizoenen dekbedden gevuld met verschillende materialen
  • Een 4 seizoenen dekbed dat biologisch en duurzaam is
  • Advies op maat indien gewenst

4 seizoenen dekbed kopen

Wil je een 4 seizoenen dekbed kopen bij Kok Bedden? Plaats dan je bestelling online of kom langs in onze showroom om de materialen van dichtbij te bekijken en te voelen.

Bij vragen mag je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!