Commodes

Commodes

Kok Bedden is specialist in commodes. Kies uit verschillende materialen waaronder massief hout en alle soorten lakkleuren. Bekijk, configureer en bestel online of kom naar de winkel om de verschillende kwaliteiten te ervaren.
Ga terug
per pagina

Producten 1-30 van 66

per pagina

Producten 1-30 van 66

Kok bedden biedt een ruime collectie commodes. Lees snel verder om te ontdekken welke het best bij jou past.

Commodes voor elke plek

Heb je te weinig plaats in je kast voor al je kleding en andere bezittingen? Dan zijn commodes de ideale oplossing om je spullen op een slimme en nette manier te organiseren.

Op verschillende plekken in huis kun je een commode goed gebruiken. Denk hierbij aan een mooie opbergplek voor rondslingerend rommel die dubbelt als tv-stand, zoals deze Commode hout Moeraseiken. Of een prachtige hoge ladekast voor in het thuiskantoor om al je belangrijke documenten in op te bergen.

Maak je commode persoonlijk

Iedereen heeft verschillende opbergbehoeftes en daar houden we bij Kok Bedden graag rekening mee. Zo zijn onze commodes in verschillende breedtes, hoogtes en dieptes te bestellen. Daarnaast zijn ze leverbaar in diverse materialen.

Neem bijvoorbeeld de Wild Eiken commodes voor een warme sfeer, of commodes met schitterend mat glas voor een moderne uitstraling. Met keuze uit verschillende grote merken als Nolte Möbel en Novamobili is er voor ieder wat wils. Vaak zijn de commodes ook te combineren met bijpassende nachtkastjes, bekijk de mogelijkheden online of neem contact op met een van onze medewerkers. Zoek je naar meer handige oplossingen op het gebied van bergruimte? Bekijk dan ook alle andere slaapkamermeubels.

Koop je een commode bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Een commode die je geheel naar smaak en opbergbehoefte kunt personaliseren
  • De ideale oplossing voor rondslingerend rommel of een tekort aan kastruimte
  • Kwaliteitsmaterialen met een lange levensduur

Commodes slaapkamer kopen

Bestel je online bij Kok Bedden een commode, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Heb je nog vragen of advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

Commode kopen