Nolte möbel

Nolte Möbel, een naam die synoniem is met eigentijdse stijlvolle slaapkamermeubilair, modieuze bedden en kledingkast systemen om uit te kiezen. De Nolte Möbel kledingkast collecties bieden verschillende breedtes, stijlen en afwerkingen. Belangrijke kasten als de Velia en Evena, zijn in onze webshop en winkel aanwezig. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nolte kleding kasten en commodes

Nolte Möbel is een van de belangrijkste fabrikanten van slaapkamers en linnenkast systemen. Het aanhoudende succes van Nolte Möbel komt voornamelijk door permanente doorontwikkeling, innoverende designtrends en functionele ideeën. De Nolte Möbel collecties zijn creatief gemaakt en visueel erg aantrekkelijk door het strakke design en luxe afwerking.

Nolte schuifdeur linnenkasten en commodes

In onze showroom en online verkopen wij de zweefdeur (schuifdeur) linnenkasten en commode collecties van Nolte Möbel. Hierbij is het mogelijk om je artikel naar wens samen te stellen via onze handige configurator. Zit je maat of kleur er online niet bij? Kom dan eens langs in de winkel in Putten om de volledige collectie van Nolte te ervaren. Wij kunnen het volledig programma leveren en de kleurstalen zijn aanwezig om de juiste keuze te kunnen maken.

In de winkel in Putten kan je artikelen zien van o.a. de volgende programma's van Nolte Möbel:

- Marcato 2.0
- Concept Me
- Arias
- Allegro
- Akaro

Wij leveren deze meubelprogramma's professioneel door onze eigen ervaren installateurs.

Complete meubelcollectie

Door de jaren heen heeft Nolte een grote collectie ontwikkeld die je kunt onderverdelen in de volgende categorieën:

- Kastsystemen
- Slaapkamers
- Commodes
- Bedden

En wist je dat Nolte naast een meubelcollectie ook een enorme keuken fabriek heeft?

Nolte - 100% Made in Germany

Bij een Nolte meubelstuk kan je vertrouwen op de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Zij hebben al vroeg ingezien dat ze met de juiste technologie compromisloze kwaliteit kunnen leveren op een milieuvriendelijke manier.

5 jaar garantie

Nolte biedt een mooie garantieperiode van maar liefst 5 jaar op al haar producten.