Schotelbodems

De nieuwste ontwikkeling in bedbodems zijn uitvoeringen met kunststof schotels. Een schotelbodem bestaat uit latten met daarop meeverende schotels die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. De schotels zijn bij de heup- en schouderzone instelbaar in hardheid. Het voordeel van een schotelbodem is dat deze de matras over de volle breedte en lengte draagt.
Ga terug
per pagina

3 producten

 1. Greensleep Quattroflex schotelbodem elektrisch verstelbaar
  Vanaf € 1.215,00
  Levertijd: 4-6 weken
 2. Greensleep Quattroflex schotelbodem niet verstelbaar
  Vanaf € 515,00
  Levertijd: 4-6 weken
 3. Dormiente Ergo Natura Zirbe S schotelbodem - Niet verstelbaar
  Vanaf € 949,00
  Levertijd: 2-4 weken
per pagina

3 producten

Informatie over schotelbodems

De schotels kunnen in het midden aangepast worden aan uw persoonlijke lighouding d.m.v. de rode knop een kwartslag te draaien wordt de schotel soepeler of steviger. Elk schoteltje wentelt in alle richtingen en hoe u ook ligt in bed, de schotelbodem blijft uw lichaam ondersteunen. De schotels zijn vervaardigd uit een kwalitatief hoogwaardige kunststof die zeer flexibele eigenschappen heeft. Het lattenframe waarop de schotels zijn gemonteerd bestaat uit meervoudig verlijmde beuken latten, voor extra stevigheid.

De schotelbodem is het uitermate geschikt voor matrassen die bestaan uit latex , visco elastisch traagschuim of (HR) koudschuim. door één van deze matrassen te kiezen op een schotelbodem kunt u het maximale rendement behalen. De schotelbodems zijn geschikt om in een ledikant te leggen, maar kunnen op een pootsysteem geplaatst worden.

Bekijk de schotelbodems en ontdek de duidelijke voordelen:

• Schotelbodems zijn duurzaam, zeer flexibel en geven een egaal slaapoppervlak
• Leverbaar met instelbare heup- en schouderzone
• Er zijn vlakke of elektrisch verstelbare schotelbodems
• Geschikt voor alle soorten matrassen