Dekbedden 'Binnenkort nieuwe collectie'

Ga terug
per pagina

2 producten

per pagina

2 productenAuraletto - GOOD NIGHT. SLEEP TIGHT.

 

ONDERDEKEN KATOEN / WILDZIJDE

Create high ventilation with a mix of cotton and silk

Een vulling van katoen en wildzijde heeft de eigenschap om een goed te ventileren, het geeft tussen jouw en je matras extra lucht waardoor je het niet snel warm krijgt. Een onderdeken zal je matras niet direct een ander comfort geven omdat het een dunnere laag is maar het geeft wel een verbetering in het slaapklimaat en de eerste aanraking is lekker soepel. Beschikbaar in diverse maten.

ONDERDEKEN WOL

Sleep improvement starts with good material

Wol is een ideaal dierlijk product om te gebruiken als vulling in een onderdeken. De wol heeft een fijne volume en goed isolatie die mee gaat met je lichaamstemperatuur. Daarnaast is wol slijtvast waardoor dit een duurzame keuze is. Geef je matras net even die extra aandacht waardoor jij slaapt in een comfortabele temperatuur. Beschikbaar in diverse maten.

ONDERDEKEN VOL WOL

let the wool do what it does best

Deze variant heeft net even wat extra, niet alleen wol als vulling maar ook wol aan de buitenzijde van de hoes. Dit dient voor een directe aanraking met wol voor de optimale beleving van het materiaal. De wol komt nog directer aan de huid waardoor de isolatie het beste tot zijn recht komt. Daarnaast is heeft deze onderdekens meer volume waardoor de wol je omringt als een wolk voor een luxe gevoel. Beschikbaar in diverse maten.