Houten balkenbedden

Een balkenbed is stevig, stoer en uniek en voelt zich thuis in ieder interieur. Kok Bedden biedt altijd een passend balkenbed voor iedere slaapkamer. Houd jij ook zo van de eenvoud van natuurlijke materialen? Bekijk onze collectie en vind jouw droombed, gemaakt van hout uit verantwoorde bosbouw. 

Ga terug
per pagina

28 producten

per pagina

28 producten

Balkenbed kopen? Bij Kok Bedden vind je verschillende houten balkenbedden van prachtige merken zoals Sprenger, Hasena, Luna, Vitamin Design en onze eigen Home Collection. Wij verkopen balkenbedden in verschillende maten, gemaakt van allerlei soorten Europees hout, zoals walnoot-, beuken- en kersenhout. Neem ook eens een kijkje bij onze gehele bedden collectie

Balkenbed: stevig en stoer

Het hout van een balkenbed zorgt voor een stevige constructie en geeft een stoere uitstraling. Praktisch dus, maar ook een ware eyecatcher. 

Houd je van simpel en robuust? Ga dan voor een balkenbed Meestal zijn ze gemaakt van massief eikenhout maar er zijn ook andere houtsoorten mogelijk zoals beukenhout. Drapeer er een groot Plaid over je balkenbed heen en je slaapkamer kan zo in een woonmagazine terecht. 

Hecht je waarde aan duurzaamheid? Kijk dan eens naar balkenbedden van het merk Sprenger. Het eikenhout van Sprenger werd 100 tot 200 jaar geleden gebruikt voor de bouw van huizen en schuren.

Natuurlijk duurzaam

De balkenbedden die wij verkopen bij Kok Bedden, zijn gemaakt van natuurlijk hout. Elke boom groeit anders en dus is ieder balkenbed uniek. Zo zie je bij een aantal balkenbedden duidelijk de scheuren en noesten van het wilde eikenhout. Andere types zijn juist weer wat gladder afgewerkt. De kwaliteit is gelijk, het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

De unieke eiken balkenbedden van Sprenger worden gemaakt van dikke balken, met uitstekende eigenschappen. Sprenger gebruikt geselecteerd moeraseik, met een leeftijd van 100 tot 150 jaar oud. De karakteristieke, natuurlijke en rustieke uitstraling van dit balkenbed, geeft na de verwerking mooie scheuren. 

Het robuuste hout van sommige balkenbedden is behandeld met olie, dat zonlicht en water weerhoudt en dus verkleuring tegengaat. Je balkenbed gaat hierdoor langer mee en is dus duurzaam: goed voor de natuur én je portemonnee! 

Koop je een balkenbed bij Kok Bedden? Dan ga je voor:

  • Duurzaamheid
  • Een uniek, stoer en stijlvol bed
  • Ruime keuze uit prachtige materialen 

Balkenbed kopen?

Kok Bedden is de massief houten bedden specialist van Nederland. Koop je een balkenbed bij Kok Bedden, dan bezorgen wij deze bij je thuis!Wil je hulp bij het maken van de juiste keuze? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel. Wij helpen je verder.

Balkenbedden