Houten bed met lades

Houten bed met lades

Ben je op zoek naar een knus bed met veel opbergruimte? Dan is een houten bed met lades perfect voor jou. Gemakkelijk je spullen wegstoppen zonder daar extra ruimte voor in te leveren. De bedden uit onze collectie zijn tijdloos, van hoge kwaliteit en oneindig te combineren met verschillende stijlen. Bekijk onze collectie en kies jouw favoriet!

Ga terug
per pagina

12 producten

per pagina

12 producten

Lees snel verder om te ontdekken welk houten bed met lades bij jou past. Bekijk ook eens onze gehele bedden collectie.

Jouw ideale houten bed met lades

Heb je veel grote kleden of bedtextiel om op te bergen? Dan is een massief houten bed met lades een goede keuze. Zo weet je zeker dat alles erin past en je er gemakkelijk weer bij kunt. Als je juist iets wilt opbergen waar meer overzicht voor nodig is, kun je gaan voor een bed met meerdere lades. 

Neem je een houten bed met laden van massief geolied kernbeuken, of is een wild-eiken balkenbed geschikter voor jou? Hoe dan ook: alle bedden uit onze collectie zijn stuk voor stuk prachtig afgewerkt, met optimaal comfort als uitgangspunt. 

Een warme, knusse slaapkamer

Krijg je geen genoeg van je gezellige houten bed met lades? Des te meer reden om bijpassende meubels en decoratiestukken te kopen en je slaapkamer een metamorfose te geven. Veel van onze houten bedden zijn namelijk te verkrijgen met houten nachtkastjes en commodes in dezelfde stijl.

Koop je een bed van hout met lades bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Een tijdloos bed van sublieme kwaliteit
  • Opbergplek zonder daar ruimte voor in te leveren
  • Een knusse en gezellige uitstraling

Houten bed met lades kopen

Bestel je online bij Kok Bedden een houten bed met lades, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel.

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

Houten bed met lades