Houten bedden outlet

De fijnste houten bedden voor een prikkie: in de houten bedden outlet van Kok Bedden kom je de mooiste ledikanten tegen! Van massief hout, tot licht eiken en nog véél meer: altijd van goede kwaliteit. En met keuze uit de fijnste A-merken, diverse stijlen en prachtige materialen zit er gegarandeerd wat voor je tussen. Ontdek snel onze houten bedden outlet en kies jouw favoriet!

Ga terug
per pagina

11 producten

per pagina

11 producten

Ben je op zoek naar een massief houten bed? Onze houten bedden outlet zit vol prachtige exemplaren. Ontdek ze snel!

Ultiem comfort tegen een vlijmscherpe prijs

Maak van je slaapkamer een knusse, warme en gezellige ruimte met een van onze prachtige ledikanten uit de houten bedden sale. Profiteren van de allermooiste materialen en designs, maar dan voor een prikkie! 

Was je altijd al op zoek naar een wildeiken balkenbed? De houten bedden outlet van Kok Bedden zit vol prachtige balkenbedden. Altijd van de beste kwaliteit en geweldig in ieder interieur. Of droom je al tijden over een eigen zweefbed? Je vindt het allemaal in de bedden outlet. Waar wacht je nog op?

Alles in één!

Als je dan toch al een heerlijk bed hebt gevonden, kun je net zo goed ook nog even de rest van onze sale bekijken. Naast de outlet bedden bieden we namelijk ook dekbedden, lattenbodems, hoofdkussens en andere slaapkameraccessoires aan. Zo heb je gelijk alles wat je nodig hebt!

Koop je producten uit de houten bedden outlet van Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Prachtige kwaliteitsproducten tegen hoge kortingen
  • Diverse stijlen, prachtige materialen en bekende A-merken
  • Keuze uit volledige massief houten bedden, eikenhouten bedden en nog véél meer

Iets bij de Kok Bedden outlet kopen

Bestel je online outlet bedden bij Kok Bedden, dan leveren we deze thuis bij je aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel. Bekijk ook eens al onze massief houten bedden.

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.