Bedombouw

Wil je eenvoudig je slaapkamer een nieuw leven inblazen of ligt jouw matras op de grond? Kijk dan eens naar een nieuwe bedombouw. Bij Kok Bedden bieden wij bedombouwen en bedframes van topmerken als Hasena en Dormiente. Gegarandeerd comfort en een prachtige afwerking. Ontdek de diverse stijlen voor jouw ideale bedombouw!

Ga terug
per pagina

1 product

per pagina

1 product

Wat is een bedombouw?

Een bedombouw is eigenlijk een ledikant en wordt ook wel bedframe genoemd. Het betreft een bed met in sommige gevallen ook een (latten)bodem, waar een matras op gelegd kan worden. De bedombouw is de perfecte sfeermaker voor je slaapkamer. Kies voor slapen in de lucht met een prachtig zweefbed of ga voor warm eikenhout en waan je in landelijke sferen. 

Bij Kok Bedden hebben we verschillende bedombouwen en ledikanten. Laat je inspireren door de verschillende stijlen en kies jouw favoriet!

Vergelijken boxspring

Het grote voordeel van de bedombouw is dat deze gebruiks- en onderhoudsvriendelijker is in verhouding tot bijvoorbeeld een boxspring. Bij een bedombouw vervang je eenvoudig alle onderdelen los indien dat nodig is. Je hoeft dus nooit een heel nieuw bed aan te schaffen. Ook is een bedombouw makkelijker te reinigen dan het stof van een boxspring, omdat een bedombouw in de meeste gevallen niet gestoffeerd is. 

Bij Kok Bedden vind je onder andere prachtige bedombouwen zoals deze van massief hout of praktische bedden met laden.

Inspiratie bedombouw kopen

Doordat je een bedombouw bij Kok Bedden in veel gevallen zelf kunt samenstellen, past deze altijd bij je wensen en budget. Ideaal toch? Wij leveren jou de beste kwaliteit in elke prijsklasse, precies zoals je van ons gewend bent. 

Voor een strak en tijdloos design verwijzen we je graag door naar de producten van Ethnicraft goed. Liever iets van eigen bodem? Het Nederlandse Steel & Stockings biedt karaktervolle en stoere houten bedombouwen. 

Koop je een bedombouw bij Kok Bedden, dan kies je voor: 

  • Zelf je droombed samenstellen 
  • Eenvoudig onderhoud
  • Diverse stijlen en uitvoeringen

Bedombouw kopen

Heb je nog vragen over een bedombouw of over onze andere producten? Dan kun je ons bellen op 0341-357821 of mailen naar info@kokbedden.nl. 

Je bent ook altijd van harte welkom in onze  showroom in Putten! Onze adviseurs geven je graag advies op maat.