Boxspring aanbiedingen

Goede bedden leveren voor scherpe aanbieding prijzen is de kracht van de Kok Bedden boxspring collectie. Betaalbare topkwaliteit en in diverse populaire kleuren snel leverbaar. Altijd gratis gemonteerd bij u thuis! Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Altijd diverse boxspring aanbiedingen

Kok Bedden heeft grote keuze in boxspring aanbiedingen. Hoge kortingen en hoge kwaliteit. Vlakke uitvoeringen maar ook verstelbare boxsprings. Kies uit Caresse of Kokbedden.nl huiscollectie boxsprings. Caresse boxsprings, een Nederlands merk, bedden bieden goed comfort, zijn van een uitstekende kwaliteit en erg polulair. Kies uit de aanbieding boxsprings Caresse Silver, Gold en Platinum, vlak of electrisch verstelbaar. De electrisch verstelbare versies hebben een uniek voordeel: PULL-BACK! Bij het omhoog zetten van de rug ga je bij de meeste bedden altijd wat naar voren en is de bereikbaarheid van het nachtkastje lastig. Maar niet bij Caresse, u rijdt dan een stukje naar achteren!

Caresse boxsprings zijn kompleet met hoofdbord en de meeste boxspring bedden van Caresse zijn maar liefst 70 tot 80 cm. hoog ! Indien het het hoofdbord te hoog voor de schuine wand in uw slaapkamer is kunnen wij deze eenvoudig in hoogte inkorten. Zoekt u een goede maar betaalbare boxspringset van een echt merk, kies dan voor Caresse.