Boxspring topper

Boxspring topper

Extra comfort, ondersteuning en een langere levensduur: dat zijn de pijlers van een goede boxspring topper. Om te herstellen van een lange dag, is een onverstoorde nachtrust essentieel. Met een goed ondersteunend matras kom je al een heel eind, maar een boxspring topper tilt je slaapkwaliteit naar een nog hoger niveau! Bekijk de collectie snel.

Ga terug
per pagina

3 producten

per pagina

3 producten

Een boxspring topper is een dun matras van 5 tot 14 centimeter, dat je bovenop je gewone matras kunt leggen. De boxspring topper biedt extra comfort en zorgt voor zo min mogelijk tegendruk. De ideale oplossing voor een te hard matras - of als je last hebt van de naad tussen twee matrassen!

Voordelen boxspring topper 

Een boxspring topper zorgt met haar extra laag voor extra comfort en ondersteuning. Daarnaast geeft een boxspring topper ook een mooie uitstraling en wordt tegelijkertijd je matras ontlast, waardoor je daar weer langer plezier van hebt! 

Maak je gebruik van twee losse eenpersoons matrassen, dan kan er een vervelende naad tussen de matrassen ontstaan. Een boxspring topper lost dit eenvoudig op! Het maakt van je bed één geheel en zorgt dat jij geen last meer hebt van een opening tussen twee matrassen. 

Hygiëne 

Je kunt de tijk van een boxspring topper vaak wel verwijderen en wassen. Zo blijft je matras fris en trekken nare geurtjes in. Kijk altijd even goed naar het wasvoorschrift voordat je dit doet. 

Materialen boxspring toppers 

Heb je last van drukpunten, allergieën of nachtelijk zweten? Geen probleem, met de juiste toppervulling is dat zo opgelost! Boxspring toppers zijn er in diverse materialen. Kies voor latex, paardenhaar of koudschuim en laat je informeren naar wat goed is voor jou. Onze experts staan altijd klaar om je te voorzien van kundig advies!

Latex boxspring topper

Latex is duurzaam, veerkrachtig en heeft een uitstekende vocht- en luchtafvoer. Het laat je spieren en gewrichten goed ontspannen door de juiste ondersteuning. Een latex boxspring topper is geschikt voor: 

 • Slapen alsof je op een wolk ligt – Kies voor een merk als Green Sleep of Auraletto
 • Goede ventilatie en huisstofmijtwerend
 • Mensen met pijnlijke schouders en heupen  

Koudschuim boxspring topper

Een koudschuim topper is comfortabel, betaalbaar en kan zowel zachte als stevige ondersteuning bieden. Het materiaal heeft een open celstructuur waardoor het goed ventileert. Koudschuim toppers zijn geschikt voor: 

 • Drukverdeling voor de rug en schouders 
 • Mensen die een licht topmatras willen 
 • Goede ventilatie 

Paardenhaar boxspring topper

Paardenhaar ventileert goed en heeft een uitstekende vochtabsorptie. Een voordeel hiervan is dat het huismijt en schimmelwerend werkt! Paardenhaar toppers zijn geschikt voor:

 • Mensen die een duurzaam, puur natuur materiaal zoeken. Kies voor een handgemaakte topper van Moosburger 
 • Het voorkomen van schimmels en huismijten 
 • Vochtabsorptie en zachtheid 

Boxspring topper 180x200

Onze boxspring toppers zijn beschikbaar in diverse maten. Kies voor een twijfelaar, een- of tweepersoons maat. Heb je toevallig een kingsize boxspring? Ga dan voor een boxspring topper 180x200. Heeft je bed andere afmetingen? Geen probleem! Onze tweepersoons toppers zijn er in diverse maten tot aan 200x220. Neem gerust een kijkje in onze collectie topmatrassen.

Koop je een boxspring topper bij Kok Bedden, dan ga je voor: 

 • Duurzaamheid
 • Hoog slaapcomfort door de juiste ondersteuning
 • Uitstekende ventilatie en vochtabsorptie

Boxspring topper kopen 

Heb je jouw favoriete boxspring topper al gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online bij Kok Bedden. 

Liever in het echt voelen en zien? Je bent altijd welkom in onze showroom in Putten. Voor vragen en advies kun je ons bereiken via de mail: info@kokbedden.nl of telefonisch: 0341-357821.