Circulaire boxsprings

Circulaire boxsprings

Een circulaire boxspring is revolutionair in de ontwikkeling van duurzaam slaapkamerinterieur. Bij Kok Bedden vinden we duurzaamheid en zorg voor onze aarde erg belangrijk, dus circulaire boxsprings kunnen niet ontbreken in ons assortiment. Ben je benieuwd wat circulair precies inhoudt en wat wij voor jou kunnen doen? Kijk dan snel verder!

Ga terug
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat zijn circulaire boxsprings?

Het begrip ‘circulair’ heeft nog niet zo lang zijn intrede gedaan in de wereld van verduurzaming, dus we leggen je graag uit wat circulaire boxsprings precies zijn. Kort samengevat zou je circulaire boxsprings ook wel een ‘volledig recyclebare boxspring’ kunnen noemen.

In de basis draait het bij een circulair product om het feit dat alle onderdelen in het product recyclebaar zijn: je kunt ze een nieuw leven geven, opnieuw gebruiken - en dus maakt dat een bepaalt product circulair. Door te kiezen voor bijvoorbeeld circulaire boxsprings help je grondstoffenschaarste tegen te gaan en kies je ook vaak voor enkel natuurlijke materialen of materialen die volledig te recyclen zijn..

Wil jij je boxspring matras vervangen? Denk dan ook eens na over wat voor impact dat voor het milieu en de wereld kan hebben. Wat gebeurt er eigenlijk met de materialen die in jouw oude matras zitten? Kies je bij je volgende matras voor een circulaire boxspring, dan doe je iets goeds voor de wereld en weet je dat ze de materialen uit jouw boxspring na gebruik zullen recyclen in plaats van verspillen.

Welke circulaire boxsprings verkopen jullie?

Momenteel zijn steeds meer bedrijven bezig met het ontwerpen en produceren van circulair boxsprings. Bij Kok Bedden kun je op dit moment terecht voor circulaire boxsprings en/of matrassen van Mline en Velda, maar wij verwachten ons assortiment in de toekomst snel uit te breiden met circulaire boxsprings van ook andere merken, zodat jij ruime keuze hebt!

Heb jij vragen over een bepaalde circulaire boxspring? Wil je bijvoorbeeld weten of het iets voor jou kan zijn, of wil je überhaupt graag meer weten over dit onderwerp? Dan staan onze kundige beddenexperts je graag te woord. Je bent van harte welkom in de winkel, maar bellen of mailen mag natuurlijk ook. Onze contactgegevens vind je hier.

Koop je circulaire boxsprings bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • 100% recyclebare producten
  • Comfortabel slapen
  • Een betere wereld

Circulaire boxsprings kopen

Wil jij een circulaire boxspring kopen? Dat juichen wij ten zeerste toe! Je kunt je circulaire boxspring eenvoudig via de shop op onze website bestellen. Mocht je je nieuwe aankoop graag eerst in het echt bewonderen, dan raden wij aan om even langs te komen in onze showroom in Putten. Onze collega’s kunnen jou dan persoonlijk te woord staan en direct helpen!

Circulaire boxspring kopen