City Collection

City Collection is een uniek boxspring concept dat perfect past in iedere stijl slaapkamer. De ambachtelijk en mooi gestoffeerde hoofdborden geven de boxsprings een chique uitstraling. Door de keuze uit een uitgebreid programma hoogwaardige pocketvering matrassen in diverse samenstellingen en luxe topmatrassen ontstaat een persoonlijk ligcomfort.
Ga terug
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom City Collection boxsprings?

City Collection boxsprings worden gemaakt door Bedding Concepts uit Oisterwijk. Met deze hoogwaardige beddenfabriek hebben wij al meer dan 10 jaar een succesvolle samenwerking. Bedding Concepts staat bij ons bekend om hun hoge kwaliteit, persoonlijk ligcomfort, luxe styling en goede service en samen met Bedding Concepts bieden wij binnen de City Collection boxspringserie de unieke mogelijkheid om binnen 100 dagen te wisselen van matraskern. Op deze manier zorgen wij ervoor dat iedere klant lekker slaapt. City Line boxsprings staat voor betaalbare kwaliteit en gepersonaliseerd ligcomfort en styling.

Een City Collection boxspringset bestaat uit:

  • Pocketgeveerde Boxspring onderstellen voorzien van anti-slip
  • Potenset
  • 7-zone pocketvering matrassen (300 of 500 veren per m2) met anti-slip aan beide zijden
  • Topmatras
  • Hoofdbord

Soorten matrassen

Hieronder vindt u de matrasmogelijkheden van de City Collection boxsprings. De adviezen zijn een globaal advies aangezien gewicht ook te maken heeft met de lengte van de persoon. Voorbeeld: een persoon met een lengte van 200 cm en een gewicht van 90 KG valt waarschijnlijk toch in de tot 80 KG indeling. Laat u hierover adviseren tijdens een bezoek aan de showroom in Putten (Gelderland).

Medium 300 pocketveren / m2 : 7-zone soepel steunende matraskern met sterk en stevig comfortfoam als afdeklaag. Geschikt tot 80 kilogram lichaamsgewicht

Firm 300 pocketveren / m2 : 7-zone soepel steunende matraskern met sterk en stevig comfortfoam als afdeklaag. Geschikt voor boven de 80 kilogram lichaamsgewicht of lichtere personen die een wat steviger comfort waarderen.

Medium 500 pocketveren / m2 : 7-zone extra stevige matraskern met sterk en stevig comfortfoam als afdeklaag. Geschikt voor boven de 80 kilogram lichaamsgewicht die extra stevige ondersteuning zoeken.

Firm 500 pocketveren / m2 : 7-zone extra stevige matraskern met sterk en stevig comfortfoam als afdeklaag. Geschikt voor boven de 100 kilogram lichaamsgewicht. Dit is een wat hardere kern voor extra lange levensduur.

3 soorten topmatrassen

Kies uit 3 soorten luxe topmatrassen. Bij de prijs inbegrepen zit de HR Foam 3-D Breeze Coolplus topmatras. Waardeer eventueel op naar een andere topmatras, lees hieronder meer over de verschillen.

HR Foam 3-D Breeze Coolplus: Een comfortabele topmatras die volgzaam is aan je lichaam, maar zeker niet te zacht. Je blijft de ondersteuning van de matras voldoende voelen en je zakt er niet helemaal in weg. Gevuld met een hoogwaardige en zeer goed ventilerende HR foam die goed zijn vorm blijft behouden. De Coolplus tijkstof heeft een open structuur en verkoelende eigenschappen.

Latex 3-D Breeze Coolplus: Een wat zachtere topmatras die de contouren van het lichaam goed kan volgen en je lekker omsluit. Je blijft de ondersteuning van de matras voldoende voelen maar het soepele latex geeft het gevoel dat het overal opvult en aansluit. Gevuld met een goede kwaliteit latex die goed zijn vorm blijft behouden. De Coolplus tijkstof heeft een open structuur en verkoelende eigenschappen.

Dimensions Premium 12 cm Latex: Een zeer comfortabele en dikke latex topmatras voor ultiem comfort. Voor diegene die op zoek is naar maximaal comfort en minimale tegendruk is dit zeker de juiste keuze. Gevuld met een zeer soepele en geperforeerde latex en een luxe en zacht aanvoelende gewatteerde matrastijk.

Stoffen

In de boxspring configurator in dit artikel kan worden gekozen uit een aantal prachtige stofsoorten in vele kleuren. Zit jouw stof of kleur er niet bij? Geen zorgen, de stoffencollectie is vele malen groter dan wij online kunnen laten zien. In de winkel in Putten is de volledige stoffencollectie te bekijken.

Levering en garantie

City Line boxsprings worden gratis bezorgd en gemonteerd door onze eigen professionele monteurs. Er is 5 jaar garantie op het bed en 3 jaar garantie op de topmatras. Op de motor geldt een garantieperiode van 2 jaar.

100 dagen omruilgarantie op de matraskern

Standaard bieden wij 100 dagen omruilgarantie op de matras. Het is hierbij mogelijk om binnen 100 dagen na levering eenmalig een ander hardheid of soort te kiezen. Bij deze ruiling behouden we de matrashoes en wisselen enkel de kern. Dit doen wij op locatie. Wij rekenen hiervoor enkel € 100,- handelingskosten per matras en de eventuele meerprijs van een duurder type matraskern.