All season dekbedden

All season dekbedden

Heb je het koud onder je zomerdekbed? Of heb je simpelweg geen zin om voor ieder seizoen een ander dekbed in huis te halen? Dan is een all season dekbed wat voor jou! Deze bestaat uit een dun zomerdeel en een dikker winterdeel, die je gemakkelijk met elkaar kunt afwisselen of combineren. Zo kruip je het hele jaar door met een aangename temperatuur onder de dekens! Bekijk gauw onze collectie all season dekbedden en kies jouw favoriet

Ga terug
per pagina

1 product

per pagina

1 product

Kok Bedden biedt een ruime collectie dekbedden. Ontdek welke bij jou past!

Wat is een all season dekbed?

Simpel: all season staat voor 4 seizoenen. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur tijdens het slapen, zonder daar vier verschillende dekbedden voor in huis hoeft te halen. Een all season dekbed bestaat uit twee onderdelen: een luchtig zomerdeel en een dikker winterdeel, die je met elkaar kunt afwisselen of combineren om tot de perfecte slaaptemperatuur te komen.

Is het warm, dan gebruik je het zomerdeel. Wordt het wat frisser? Gebruik dan enkel het winterdeel. Voor de écht koude nachten kun je beide delen samenvoegen. 

Onze all season dekbedden

Kok Bedden heeft een grote collectie dekbedden all season met diverse soorten vullingen. De meest geschikte vullingen voor een all season dekbed zijn dons, wol, kameelhaar, synthetisch en tencel. Een dekbed van dons is zeer licht van gewicht en soepel, in tegenstelling tot de dekbedden van wol die wat zwaarder aanvoelen. 

Een dekbed all season van kameelhaar biedt een aangenaam en droog slaapklimaat, en polyester dekbedden staan eveneens bekend om hun goede vochtopname. Heb je last van allergieën? In een tencel all season dekbed maken bacteriën geen kans en verdwijnt huisstofmijt binnen zes weken. 

Koop je een dekbed all season bij Kok Bedden, dan ga je voor:

  • Een constante slaaptemperatuur gedurende het hele jaar
  • Gezonde en ademende materialen van hoge kwaliteit
  • Kundig advies van onze specialisten

Dekbedden all season kopen

Bestel je een all season dekbed bij Kok Bedden, dan leveren we deze bij je thuis aan. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel. 

Heb je nog vragen of heb je advies nodig? Neem vooral contact met ons op, we staan je graag te woord.

All Season dekbedden