Eco matrassen

Kok Bedden is specialist in natuurlijke, biologische en organische matrassen. Wat goed genoeg was voor onze voorouders is ook nog steeds het beste voor ons anno nu. Onze huid is een membraam, het geeft transpiratie af en kan ook van alles opnemen. Kies voor een ecologisch slaapsysteem zodat uw lichaam geen chemicaliën opneemt tijdens de nachtrust. Lees meer

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
per pagina

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
per pagina

Eco matrassen: matrassen gemaakt van zuiver natuurlijke materialen

Wij hebben ecologische matrassen gemaakt van zuivere natuurlatex, paardenhaar en kapok met gebruik van wol, katoen, kokosbast vezels, ook vrij van metaal waardoor electrosmog geen extra grip op u krijgt.

Voordelen van onze natuurmatrassen

 • Milieuvriendelijk gemaakt
 • Trekt geen straling aan = elektroneutraal
 • Anti-schimmel, anti-huisstofmijt en antibacterieel
 • Vrij van metaal en kunststoffen. Deze matrassen verhogen niet je natuurlijke voltage
 • Vrij van polyurethaan, synthetische vulstoffen, weekmakers of andere giftige chemicaliën

Onze merken

Kok bedden is de leverancier van:

 • Auraletto
 • Green Sleep
 • Dormiente
 • Moosburger

Allen matrassen gemaakt van puur natuurlijke materialen zoals 100% natuurlatex, paardenhaar, gelatexeerde kokos en zuivere wol. Kijk voor het volledige overzicht van onze collectie natuurlijke latex matrassen ook eens op de pagina Latex Matrassen

Ons eigen ecologische matrassen-merk: Auraletto

Kok bedden levert vanaf nu ook de ideale natuurlatex matrassen, Auraletto: haalt het maximale uit uw nachtrust.

Harrie Kok van Kok Bedden:

"Ik vind een vlak en egaal slaapoppervlak heel belangrijk. Bij veel bedden is na een paar maanden al weer een ligplek voelbaar waardoor het bed kleiner wordt. Je rolt automatisch weer in die iets zachtere plek,wat je ook doet.

Bij Auraletto heb ik gekozen voor de allerbeste matraskern die er bestaat: zuivere natuurlatex met duizenden ventilatiegaatjes. Deze geven een minimale veroudering waardoor het slaapoppervlak zijn volledige weerstand optimaal behoud. Alleen zuivere natuurlatex heeft een optimale elastische veerkracht voor een ontspannen nachtrust.

Maar ik was bij de ontwikkeling van mijn eigen beddenmerk mij ervan bewust dat dit nog niet voldoende is.
Uw matras moet afgestemd zijn op uw postuur en slaaphoudingen. En bij 2 matrassen geen naad voelen. Kies bij mijn merk Auraletto uit 3 ondersteuningsvarianten en een toplaag in soft of medium. Ook al leverbaar is de Auraletto babymatras organic 9M! Het ideale, gezonde en comfortabele ligplekje voor uw jongstgeborene."

Bekijk onze gehele eco-collectie.

Eco matrassen Kok Bedden