Ecologische sprei

Een ecologische sprei is de een duurzame toevoeging aan jouw bed. De ecologische spreien van Kok Bedden zijn organisch en vrij van chemicaliën. Zo waarborg je jouw gezondheid én nachtrust. Voor vragen en advies kun je terecht bij onze kundige adviseurs. Ontdek de mooiste ecologische spreien voor jouw slaapkamer. Luxe, zacht en natuurlijk de beste kwaliteit, zoals je van ons gewend bent!

Ga terug
per pagina

1 product

per pagina

1 product

Waarom een ecologische sprei 

Heb jij het snel koud of juist warm, dan is een sprei de ideale manier om de temperatuur van je bed snel te reguleren. Spreien zijn er in allerlei soorten en maten, waaronder ecologisch. Maar waarom zou je eigenlijk kiezen voor een ecologische sprei? 

Voor een goede nachtrust speelt de textielsoort van jouw bed een grote rol. Ecologische spreien zijn gemaakt van puur natuurlijke materialen en zorgen ervoor dat je huid een gezond en optimaal slaapklimaat heeft tijdens het slapen. De organische materialen die gebruikt worden voor een ecologische sprei zijn in de meeste gevallen vrij van chemicaliën, eerlijk geproduceerd en dierproefvrij. 

Bij Kok Bedden staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Naast ecologische spreien hebben we ook een hoop andere duurzame producten. Ontdek snel onze gehele eco collectie.

Verschillende ecologische sprei merken

Voor een luxe ecologische sprei zit je bij het merk Signoria altijd goed! Signoria biedt onder andere onbewerkte ecologische spreien van Egyptisch katoen. Glijd met een schoon geweten in bed met de zachte ecologische spreien van Signoria. 

Wil je meer duurzame slaapkamerproducten ontdekken? Bekijk dan onze hele bedtextiel collectie en maak kennis met topmerken als Auraletto, Green Sleep, Dormiente, Moosburger en Texeler. 100% natuurlijk, zuivere grondstoffen en zonder schadelijke chemicaliën.

Koop je ecologische spreien bij Kok Bedden, dan kies je voor: 

  • Heerlijk zachte en luxe spreien 
  • Een natuurlijke optie, zonder chemicaliën 
  • Een zuiver geweten

Ecologische sprei kopen

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend advies op maat? Onze adviseurs staan voor je klaar! Je kunt ons mailen: info@kokbedden.nl of bellen: 0341-357821. Ook ben je altijd van harte welkom in onze winkel in Putten.