Eiken kledingkast

Eiken kledingkast

Een eiken kledingkast is mooi en gaat lang mee. Kok Bedden verkoopt kledingkasten van massief eikenhout, maar ook hebben we kledingkasten met eiken fineer. Neem een kijkje in de collectie en kies jouw favoriet!

Ga terug
per pagina

10 producten

per pagina

10 producten

Waarom een eiken kledingkast?

Eikenhout is een veelgebruikt materiaal als het aankomt op meubels. Ga je voor een eiken kledingkast, dan kies je voor een bekende, zeer sterke, maar ook vrij zware houtsoort. Een eiken kledingkast is een lust voor het oog dankzij het rustieke karakter. Zoek je een kledingkast die een rustige, kalme uitstraling heeft? Dan zit je met een kledingkast van eikenhout helemaal goed.

Massief eiken kledingkast

Eiken kledingkasten zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Houd je van een robuuste, massief houten kast? Dan kunnen wij je helpen! Wij verkopen verschillende massief eiken kledingkasten van onder andere merken als Ethnicraft en onze Home Collection

Vind je een kast uit onze Home Collection mooi, maar wens je een kleine aanpassing of zoek je toch een andere combinatie die je niet kunt vinden? Vraag dan een offerte aan via onze contactpagina. Er is van alles mogelijk - en we kunnen niet alles laten zien in de webshop. Doe daarom zeker een aanvraag, want de kans dat wij jouw droomkast kunnen bouwen is groot!

Kledingkast eiken fineer

Massief eikenhout is robuust en heeft een unieke uitstraling, maar een nadeel van een massief houten kast is dat deze vocht opneemt en uitstoot. Het gevolg hiervan is dat het hout blijft werken. Hierdoor kan een stuk hout groter of kleiner worden en in somme gevallen zelfs scheuren. In erg vochtige ruimtes kunnen deze problemen sneller optreden. Ook kan massief hout kromtrekken wanneer de deur van een kledingkast niet op de juiste wijze is gemaakt.

Niet iedereen zit hierop te wachten. Gelukkig is daar een oplossing voor: een kledingkast van eiken fineer. Deze verkopen we bij Kok Bedden van verschillende merken, zoals Nolte Möbel en Van Os.

Koop je een eiken kledingkast Kok Bedden, dan krijg je:

  • Een kledingkast met de beste materialen
  • De mogelijkheid je kast zelf samen te stellen
  • Advies op maat indien gewenst

Eiken kledingkast kopen

Weet jij al wat voor eiken kledingkast je wilt kopen? Zo ja, plaats je bestelling dan eenvoudig online. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Natuurlijk mag je ook gezellig langskomen in onze showroom in Putten. Dan kun je de materialen van dichtbij bekijken, ruiken en voelen.

Eiken kledingksat kopen