KidsDepot

KidsDepot

KidsDepot is een superleuk oerhollands merk met gestoffeerde bedden en een breed assortiment accessoires. Deze meubelen zijn van hoge kwaliteit en geven een eigentijdse en frisse sfeer aan elke slaapkamer. In onze winkel tonen wij diverse artikelen van deze veelzijdige collectie dus laat je verrassen en maak je plaatje compleet.

Ga terug
Geen producten gevonden voor deze selectie.

KidsDepot gestoffeerde bedden & accessoires

In onze winkel in Putten vind je altijd een gestoffeerd bed van KidsDepot. Ook hebben wij de verschillende stofstalen en leuke accessoires in huis om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden. Wij geven je graag meer informatie over bijvoorbeeld prijzen, eigenschappen van de stoffen en de levertijden. Wij kunnen de gehele KidsDepot collectie leveren.

Hip, kleurrijk, origineel en een tikkie eigenwijs. Dat is KidsDepot

Ben je bezig om een leuke en trendy (jeugd) slaapkamer in te richten? Dan vind je bij KidsDepot altijd wat je zoekt. Bij KidsDepot raak je altijd geïnspireerd door combinaties van natuurlijke materialen zoals bamboe en rotan en allerlei andere kleurrijke en trendy accessoires. Denk bijvoorbeeld aan superleuke kleedjes voor op de grond naast het bed of handige opbergers in allerlei maten. We helpen je graag met het maken van een keuze uit de grote en speelse collectie.