Kledingkast wit

Kledingkast wit

Op zoek naar een mooie kast voor al jouw kleding? Dan is een kledingkast wit misschien iets voor jou. Deze staat mooi en subtiel in de ruimte en matcht altijd goed met jouw witte muur. Zonder dat de kast te veel ruimte inneemt, berg jij er binnen een mum van tijd al jouw spullen in op. Benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan snel verder en laat ons weten wat je ervan vindt.

Ga terug
per pagina

11 producten

    •  Gratis montage in NL boven €750.-
    •  Specialist in luxe kledingkasten
    •  Professionele Bezorg- en Montageservice
per pagina

11 producten

Kledingkast wit: een slaapkamermeubel met stijl

Kan je moeilijk kleurkeuzes maken? Dan is een kledingkast wit ideaal. Wit is eenvoudig te combineren met alle denkbare kleuren, dus dit maakt het inrichten voor jou in één klap een stuk makkelijker!

Een kledingkast wit staat uiterst stijlvol in ongeveer iedere slaapkamer en biedt genoeg ruimte om zowel kleding op te hangen, als neer te leggen. Neem eens een kijkje bij de Horizont 100 draaideur kledingkast van Nolte Mobel: hierin blijft jouw kleding gegarandeerd netjes opgeborgen en zal deze niet meer een doorn in het oog zijn. 

Kledingkast wit schuifdeur: praktisch en stijlvol

Een kledingkast wit schuifdeur is niet alleen super praktisch, maar ook nog eens heel erg stijlvol. Hij is gemakkelijk te combineren met ieder inteieaut, dankzij de verschillende soorten maten en omvang. 

Ook voor de schuifdeuren zijn er meerdere opties mogelijk: 2 deurs, 3 deurs of 4 deurs, 5 deurs en zelfs 6 deurs. De kledingkast wit schuifdeur kan perfect gecombineerd worden met een spiegel schuifdeur, zoals je ziet bij de Savena en Horizont 100. Zo laat je de ruimte optisch groter lijken en voeg je een mooi, ruimtelijk effect toe aan je kamer.

Koop je een kledingkast wit van Kok Bedden, dan krijg je:

  • Keuze uit een grote collectie kledingkasten
  • Hoge kwaliteit in diverse uitvoeringen
  • Een vakkundig afgeleverde kledingkast door onze eigen monteurs

Kledingkast wit kopen

Bestel je online jouw kledingkast wit bij Kok Bedden? Dan leveren wij deze door heel Nederland thuis bij je af. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel.

Nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan even contact met ons op, we staan je graag te woord.

Kledingkast wit