Kast samenstellen

Kast samenstellen

Wil je je eigen kast samenstellen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Kok Bedden ontwerp jij de allermooiste en meest functionele kledingkast, met merken als Nolte Möbel, Novamobili, Home Collection en Staud. Wil je een kast samenstellen, die aansluit tegen een schuin plafond of juist in de hoek? Wij maken het voor je in orde. Bekijk onze mogelijkheden. 

Ga terug
per pagina

10 producten

  •  Ruime keuze in de showroom
  •  Specialist in luxe kledingkasten
  •  Professionele Bezorg- en Montageservice
per pagina

10 producten

Een kast samenstellen doe je bij Kok Bedden: wij bieden de beste merken met veelzijdige opties en de meest functionele opbergsystemen. 

Online kast samenstellen met Kok Bedden

Wij verkopen verschillende topmerken die gespecialiseerd zijn het samenstellen van een garderobekast. Bij merken als Nolte Möbel, Novamobili, Home Collection en Staud, kies je bijvoorbeeld de hoeveelheid units, het soort deur (schuif-, vouw- en draaideuren), verschillende handgrepen, de kleur en het materiaal aan de buiten- én binnenkant. 

 • Nolte kast samenstellen? Dan kies je voor stijlvol en praktisch.
 • Staud kleerkast samenstellen? Strakke en geordende indeling gegarandeerd.
 • Novamobili inloopkast samenstellen? Dan kies je voor handig én modern. 
 • Home Collection garderobekast samenstellen? Stoer en eenvoud zijn jouw vriend.

Dankzij de merken Nolte Möbel en Home Collection, stel je gemakkelijk en snel een functionele wandkast samen. Wil je een kast samenstellen die past onder een schuin plafond? Ga dan voor de Nolte horizont 100. Houd je van natuurlijk en stoer hout? Dan is een kledingkast samenstellen met Home Collection een goed idee. 

Met de merken Novamobili en Staud kun je ook een kast samenstellen die in een hoek past. Bekijk de mogelijkheden van de Sinfonie Plus of het Novamobili kledingkast systeem. Ook voeg je bij de meeste merken eenvoudig verlichting toe. Vraag naar de mogelijkheden!

Stel je online een kast samen bij Kok Bedden? Dan krijg je:

 • Kwalitatieve materialen
 • Een stijlvolle eyecatcher
 • Praktische opbergsystemen

Wij helpen je graag!

Bepaal je wensen en stel daarna jouw lievelingskast samen. Wij bezorgen hem bij je thuis, monteren hem op de gewenste plek in je kamer en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee terug.

Kom je er niet uit of wil je graag advies bij het kopen van kledingkasten? Neem contact met ons op of kom gerust langs in onze winkel. Wij helpen je graag verder.

Kast samenstellen